Dodžs akrila caurspīdīgs kosmētikas uzglabāšanas kaste, lūpu krāsas, lūpu krāsas, nagu lakas kosmētika, kosmētikas kaste rotaslietas kastes turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: boho rotaslietas kaste, lūpu spīdums, kaste grims organizators, kursē uzglabāšanas kastes, doogee s90, kompozīta akrila kastē, baton telescop, vīrieši uzglabāšanas plaukts, arcyrlic grims, uzglabāšana, ika uzglabāšana.

    €6.24 €8.32
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Acryl

Funkcijas:

Gudrs dizains un augstas kvalitātes Materiāls ir izgatavots no izturīga materiāla, kas piemērots iepakojums medicīna, kompakts dizains iederas maisā.Tīrs un vienkārši lietojams, labi, vecākiem cilvēkiem un bērniem, un, lai nodrošinātu, ka tiesības veidā, īstajā laikā lietot zāles.Daudzfunkcionāls, piemērots nelielu daļu uzglabāšanai, piemēram, pērles, metāla detaļas, rotaslietas, medicīna, utt.Palīdzēt jums pārvaldīt savu darbu un ikdienas dzīvi.Materiāls: augstas caurspīdīga PP vides aizsardzība Krāsa: caurspīdīga, veikals saturu kaste (tukša) Piezīme: 1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm starpība. 2. Tāpēc, ka atšķirība no displeja un gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Rdpsoldier2020-10-19
"The product arrived but was broken the seller did not put it in protection until he did not put a broken mark"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti