Universālā Nomaiņa ABS 310mm 3 Runāja 3/4" Laivu Stūres Plastmasas Ripu Jūras Rib Motorlaivu Piestātnes Jauda, Buru Laiva, Jahta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bampers laivu, kajaks sēdeklis, rcm slēdzis, peldēt pontonu, lūka, laivu kausa turētājs no nerūsējoša tērauda, jūras laivas stūre vintage, co2 tabletes, accesories laivu, buru laivu piederumi grupu.

    €17.34
  • Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Veids: šļūtenes
  • Zīmola Nosaukums: XMFUDU

Apraksts:

- Izturīga un kompakta, 3 spieķu stūre laivu

- Iekļauti black centrs klp

- Universālās, kas der standarta 3/4\" ( 19 mm ) konusveida vārpstu

- Viegli uzstādīt

- Parasti tiek izmantotas lielākā daļa jūras laivu, kuģu, jahtu, pontonu laivas un tā tālāk

Specifikācija:

- Materiāls: ABS

- Krāsa: Melna

- Stūres Rata Ārējais Diametrs: Apm. 310 mm/12 inch

Mezgls Mezgls Mezgls Augstums: Apm. 32 mm/1.25 collu

- Rumbas Diametrs: Apm. 72 mm/2.83 collas

Centra Cauruma Iekšējais Diametrs: Apm. 19 mm/0.75 collas

- Center Caurumu Spraugas Iekšējais Platums: Apm. 5 mm/0.2 collas komplektā Ietilpst:

1 Gab., Laivu Stūre Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz atšķirība, jo manuāla mērīšana.Krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo dažādu monitoru.Paldies!

Mūsu Ražotne

CE sertifikācija Rēķinu iekraušanas mūsu kooperatīvu biedru

Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Saskaņā ar Atopija.lv Politiku,katru zemes gabalu, tiks uzskatīti par vērtību pats ar mūsu veikalā.Ja jums ir jautājumi par to,lūdzu, atstājiet ziņu pasūtījuma. 1. Mēs orderi, lai sākotnējā mazumtirdzniecības pircējam, ka FUDU Produkti ir ražoti bez defektiem materiālu un apdares. 2. Šī garantija ir spēkā divus gadus no iegādes datuma,izņemot, ka, ja FUDU produktus izmanto komerciāli, vai jebkurā nomas vai ienākumu, kas ražo darbības,tad šī garantija ir tikai uz vienu gadu no iegādes brīža. 3. Mēs sniegs nomaiņa produktu bez maksas,par jebkuru FUDU produkta tikšanās ar šo garantiju,kas tiek atgriezts(kravas priekšapmaksas)punktā noteiktā garantijas perioda beigām pie izplatītāja, no kam un kad šis izstrādājums tika iegādāts. 4. Šādā gadījumā FUDU produktiem, konstatēts, ka ir bojāts un uz kurām attiecas šī garantija,tiks aizstāts pie FUDU ir iespēja,un atpakaļ izplatītājam. 1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Uzņēmumaattīstības,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies. 2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) kuģniecības izmaksas,jūs varētu nosūtīt savu adresi, lai mums to pārbaudīt vēlreiz.(Izņemot Krieviju) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 20 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Sveta 082020-11-14
"Item not received, also is not known where it has remained. Very telleurstend!"
Helen Axelsson2021-01-27
"Spent a long time, a month with a small. The steering wheel is excellent and no different from T4 from boat shops. Take it will not regret it. To the reducer safe T QC New is great."
Guerra 8312020-12-04
"Corresponds to the description at 100%. The product is satisfied. with the seller did not communicate."
Kimakivskiy2020-11-30
"Delivery is very fast! I will check the quality!"
Dzhoubatyroff2020-08-20
"все отлично"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti