USB Kabeļa Vadu HP Deskjet D4260 D4360 F4180

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hp power, kabeļu hp printera strāvas, hp photosmart printeris, strāvas adapteris, mākslas klāt, 3d anime peles paliktņa, anime sailormoon, 30v strāvas adapteris, flipbook, hp officejet strāvas adapteris, gaisa peli pildspalvu.

    €4.44 €4.67
  • Krāsa:
  • Ievadi Dzimums:
  • Ieejas interfeiss:
  • Iepakojums: Jā
  • Garums:
  • Veids: USB Kabeļi
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Connector(s) B:
  • Savienotājs Ir:
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Modeļa Numurs: F418002
  • Pārraides ātrums:

Produkta Apraksts Šis kabelis ir augstas kvalitātes USB Kabeļi ar lieljaudas beidzas un kabeli.Tas darbojas uz visām USB CD-Rakstniekiem, Skeneri, printeri, palmtops, klēpjdatoru, netbooks, piezīmjdatoru un Galddatoru.Tā ir 5 pēdas garš, augstas kvalitātes USB Printera Kabeli, kas strādās arī uz visiem citiem USB ārējās ierīces, kas izmanto standarta USB savienojumu. > Jauns USB 2.0 A/M-B/M Kabelis, L=5FT, > 100% savietojams ar visiem USB perifērijas > Vienkārši karsti pluggable plug and play savienojumi > 480dp Datu pārraides ātrumu > Pilnībā ekranēts, paredzēts aizsardzībai pret EMI un RFI > Pilnībā lieti kabeļu nostiepes fiksatoru un savienotājs beidzas izturību un ilgu dzīves ciklu > Pārklājumu kontakti nodrošinātu uzticamību ar atkārtotas pārošanās velosipēdi > Programmas: PC, Mac, fotoaparāti, skeneri, datu uzglabāšanas ierīces, printeri un citas ierīces > RoHS > Jaunākās USB 2.0 specifikācijas: atbalsta jaunu ātrgaitas datu pārraides ātrumi jaunāko USB 2.0 perifērijas ierīcēm!Un tas ir pilnībā saderīgs ar visu iepriekšējo USB ierīcēm. > Folijas un pīt aizsargs samazina EMI/RFI traucējumus un vītā pāra būvniecības palīdz samazināt krusta runāt, tādējādi nodrošinot liela ātruma, bez kļūdām datu pārsūtīšanu. > Savienotājs: USB Tips A Male B Tipa Vīriešu > Atbalsta plug & play savienojumus, lai ierīces, piemēram, ārējos cietos diskus, modemi, printeru, skeneri, VOIP ierīces un citas USB papildierīces. > PC un Mac savietojams > USB perifērijas uz USB Centrmezglā vai USB ports uz PC/Mac Vadu Garums: 5 kājām ,1.5 m Ieteikts Pieteikumi: USB specifikācijas 1.0, 1.1, 2.0 un

Visi kabelis ir pilnībā testēts:

Stingri Novecošanas Tests

Stingri Materiālu Pārbaudes

Vairāk Nekā Sprieguma Tests

Vairāk Nekā Temperatūras Tests

Drošības Testā

Augsta efektivitāte, zems enerģijas patēriņš

Garantija: 12 mēnešus

Iepakojuma Saturs:

1 x USB Kabelis

Par kuģniecības:

Tas ir starptautisks paketi.Un tas tiek piegādāts ar gaisa pakete pakalpojumu.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no lidojumiem un vietējām tradīcijām.Jo lidojumi ir plānoti,lai kuģošanas laikā var būt dažādi.

Pirms maksājuma veikšanas,lūdzu, pārbaudiet, vai piegādes laiku pirmajā šādi: Valsts Apm.Piegādes laiks asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija/ Asia/ Kanāda 7 - 20 darba dienas( 1~4 nedēļas), Spānija / Vācija/ Austrumeiropas 3 - 6 nedēļām, jo stingri Pasūtījuma Pārbaudes Brazīlija / dienvidamerika/ Itālija / Francija / Krievija/ Tuvie Austrumi 4 -8 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Piezīme: Ja jūs veicat maksājumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat, kuģniecības laiks.Tātad, ja jūs saņemat to, kā mums saka, jums vajadzētu dot mums 5 zvaigznes, kad jūs vērtētu kuģniecības laiks.

Par atsauksmes:

1.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņēmis, Lūdzu, neatstāj negatīvas atsauksmes vai neitrālu atsauksmes par mani .

2.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi .Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Atgriešanās Politika :

1. 12 mēnešu garantija no nopirktajiem datumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu pirms atgriešanās uz nekvalitatīvu preci.

2. Mēs pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.

3. Atgriešanās priekšmetus vajadzētu iekļaut arī oriģinālajā iepakojumā un visiem piederumiem.

4. Tikai produktiem ar trūkumiem tiks piedāvāti apmaiņai.

5. Mums būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas, atkārtoti nosūtot preces, lai jūs, savukārt, pircēji ir atbildīgi par pasta atdošanu atpakaļ saistītās izmaksas preču.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti