IGeelee Hidrauliskās Caurules Expander Rīku Komplekts WK-400 7 Sviru, Hidrauliskās Caurules Expander Cauruļu Degvielas Līnijas Lāpas Rīki HVAC Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pagarināt, pex rīks, pex, bender hidrauliskās, cauruļu prese, žurnāls sadalītāju hidrauliskā shematisks, hidraulisko cilindru hoist, mikro spline, velosipēds ātri savienotājs, ūdens hidraulisko.

    €96.26 €130.08
  • DIY Piederumi: Santehnikas
  • Montāžas Diapazons: 5-22mm vai 3/16"-7/8"
  • Funkcija caurules expander: Izmantot mīksta vara,alumīnija, titāna,mīksta tērauda un citu mīksto cauruli
  • Veids: Hidrauliskās Izstiepēji
  • Veida cauruļu expander: Rokas Instrumentu Kombinācija,Cauruļu Expander, Kuteris,Reamer,Deburrer, Core
  • Modeļa Numurs: WK-400 Hidrauliskās Lāpas Rīku Komplekts
  • Zīmola Nosaukums: iGeelee
  • izcelsmes vieta: Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
  • Iepakojums: Plastmasas Korpuss
  • Izcelsme: ES(Izcelsmes valsts)

Hidrauliskās Lāpas rīku komplekts & Hidrauliskās caurules expander WK-400

Art. - Nr.

Apraksts

WK-400A-L

WK-400+WK-532+CT-207+8PSC Ietver swage adapteriem + 4GAB Tērauda josla

Par collas: 3/16",1/4",5/16",3/8",1/2",5/8",3/4"&7/8" O. D. Caurules

Iepakots roku uzskaites plastmasas korpuss

WK-400M-L

Par metriskās: 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm, 19mm, 22mm O. D. Caurules

Iepakots roku uzskaites plastmasas korpuss

Dear mans draugs, ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 3 gabali, justies brīvi, lai mani vai par mani.Paldies! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kuģniecības 1. Mēs kuģis mūsu līdzekļus visā pasaulē. 2. Parasti, punktiem, kas būs nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu ir saņēmis. 3. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, mēs neesam atbildīgi par jebkuru piegādi sakarā ar nepareizu vai nevar piegādāt adresi.Atgriešanās politika 1.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts un iepakoti, labā stāvoklī. 2. Mēs piedāvājam 3 dienām miris pēc ierašanās nomaiņa garantijas saņemšanas dienas.Pircējs sedz atgriešanās kuģniecības maksa, un mēs pasts nomaiņa mūsu izmaksas pēc saņemšanas atpakaļ postenī. 3. Nomaiņa vai kompensācijas tiks izsniegtas par saņemtos objektus.Sazinieties ar mums 1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, Lūdzu, atstājiet mums visas 5 zvaigznes aktīvo atsauksmes. 3. Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs vēlamies strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Jaopegaese2020-08-20
"Очень легко вальцует трубу. Единственный минус это её вес. Тяжёлая приблуда. Но качественная. Рычаг этот нужно не только давить но и обратно оттягивать поэтому одной рукой не выйдет поработать. Хотя думаю доработать можно пружиной на отжим. Но странно почему не сделали сразу. Либо это так и задумано. В целом же зажимы все хорошие очень толстый металл. Размеры все есть. Позже расскажу ещё за него."
Lmezalopez2021-02-01
"I take the second, the tool is very pleased."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti