Personalizētu Pasūtījuma Nosaukums un Datums Donut Papīra Kāzas Iesaistīšanos par Labu Somas - Konfektes, Bufete,Cepumi, Popkorns - Balts vai Brūns D01

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pasūtījuma bag maisiņš, lama papīra maisiņā, vīrieši sīkfailu, pieaugušo pielāgotas somas, ruru sīkfailu soma, brūna kraft papīra, maisu kraftpapīrs, metāla papīra maisiņā, donut maker, wal papīrs balts.

    €4.11 €4.33
  • Modeļa Numurs: D01
  • raksts: Vēstule
  • Materiāls: Kraftpapīrs
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos

Apraksts Šīs ziemas labu somas būs ideāli piemērots jūsu cep preces šajā brīvdienu sezonā.Viņi arī liels saldumu bufete.Jūsu draugi un viesi ir pārliecināti, lai novērtētu īpašo maz skar jūsu pasākumā! - Izmērs: - Iepakojums: 8x15cm = 50gab, kas 10x15=25pcs, kas 13x18=25pcs, kas 16x24=10pcs, kas Pateicos, ka jūs meklējat, un, lūdzu, ļaujiet man zināt, ja jums ir kādi jautājumi!Pls pasūtījuma, un man piezīme:jums ir nepieciešams nosaukums un datums ,paldies.atpakaļ >>Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājums:

>>mēs pieņemam kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu un bezsaistes maksājumu.jūs varētu izvēlēties vienu no viņiem par to jāmaksā.

Piegāde:

>>mēs esam daudz pārvadājumi.mums piegāde ar DHL, EMS, honkongā post ,singpost, swisspost, ceļazīmju kuģniecības utt..Diapazonā no bezmaksas piegāde, Mēs izvēlēties citu piegādes saskaņā ar dažādām valstīm, lai nodrošinātu visātrāko produktu, lai jūsu rokas.

Atgriešanās Polity:

>>ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar informāciju, kas saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no dienas, kad saņemts pasūtījums.jums būtu jāmaksā papildu maksa.un lūdzu, ņemiet priekšmetus atgriežas saglabātu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes:

>>tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.mēs patiešām ceram, ka jums tas patīk.ja jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, e-pastu mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums pa 24 stundām.

Sazinieties ar mums:

>>Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies!

Jhsdfgdsjh2020-09-21
"Produit top"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti