Augstas kvalitātes seksa rotaļlietas rumpja Spēcīgu iesūkšanas maksts un tūpļa Ļoti vilinošu reāli maksts masturbator for men

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, manekena rumpja, reāli vīrietis maksts, seksa rotaļlieta, ons pieaugušo, silikona seksa lelles valoda, dzimums, vīriešu masturb, fr lelle, gulta pieaugušo seksa rotaļlietas.

    €41.59 €86.65
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: papīra kastē
  • Materiāls: 100% medicīniskās Pakāpes medicīniskā Silikona Materiāls
  • Piesārņojuma: Viegli tīrīt
  • Modeļa Numurs: XRT1750
  • Technics: 3D revered pelējuma
  • Priekšrocības: Nav toksisks Garšas Mīksto Spilgti Reāli Juteklība
  • Vienuma Tips: Seksa Lelles
  • Svars: 1.75 kg
  • Izmērs 1: 24cm*12cm*10cm
  • krāsa: Miesa
  • Posteņa Nosaukums: Maksts Vīriešu Masturbator

Augstas kvalitātes seksa rotaļlietas rumpja Spēcīgu iesūkšanas maksts un tūpļa Ļoti vilinošu reāli maksts masturbator for men

Materiāls:100% medicīniskā pakāpes TPE silikona Raksturīgās priekšrocības:droša ,mīksta ,gluda, reālu justies,nav peculia Funkciju:maksts,manekena un biedrs Size1: 24cm*12cm*10cm Svars:1.75 KG Produkta Nosaukums: Pieaugušo Seksa Rotaļlietu Piesārņojuma:viegli tīrīt Tehnikas:3D revered pelējuma Pakete:Papīra Kastē Krāsu:Miesas Norādījumi par lietošanu: 1. Pirms lietot produktu, lūdzu, noskalojiet to ar ūdeni un cilvēka smērvielas pirms lietošanas; 2. Ūdens temperatūra tīrīšanai nedrīkst pārsniegt 60 grādiem pēc Celsija.Nelietojiet skābs tīrīšanas šķīdumu, lai nesabojātu šo izstrādājumu; 3. Kad tīrīšana iekšējā kanālus produktiem, nav saplēst vai stiept tos enerģiski; 4. Pēc tam, izmantojot produktu, noskalojiet to ar ūdeni, vēdināt tai nožūt, un piemērot produkta aizsardzību pulveris; 5. Ja produkts netiek izmantots ilgu laiku, nomazgājiet to ar ūdeni, ik pēc 15 dienām, vai arī tā; 6. Izmantojot un glabājot produktu, nav, sazinieties ar tumšu apģērbu vai tekstila izstrādājumus, lai izvairītos no krāsošanas produktiem; 1.Materiāla izvēle, jāizvēlas 100% pārtikas kvalitātes medicīnas silikagēla materiālu, nav toksisks, bez garšas, var nebūt nekādas ietekmes uz veselību, ja jums izvēlēties zemākas kvalitātes produktiem, radīs jūsu bruņurupucis matu iekaisums, čūlas un var novest pat pie riska dzimumlocekļa noņemšanas.Mūsu produkti ir izgatavoti no 100% pārtikas klases medicīnas silīcija dioksīda gels, kas nav ietekmes uz jūsu veselību.

Reālu Attēlu

Jlee19572020-10-12
"quality is really good, very realistic, tasteless, and fast delivery, a very good seller, it is worth trusting and buying "
SarahJan72020-10-12
"Fast delivery "
Dashagua20002020-10-20
"A very responsible seller, because I am buying this product for the first time, every question is patiently answered for me, the delivery is fast, the product is very useable, and I will continue to buy it next time."
Hxmdpwwfrviuvvuc2020-10-12
"Very good product. Good quality and accurate size and description. Feels very nice to use. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti