1x B10 B12 B16 B18 B22 urbt čaks Keyless urbšanas čaks Sevis Pievilkt Automātiskās Fiksācijas skavu diapazons 0,5-6mm 1-10mm 1-13mm 1-16

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: honda civic b16, smtp, čaks collet, žokļa virpu, lampas vietas, bulin, magnētiskā žokļa čaks, B16, vastar keyless urbt čaks, b12 čaks.

    €12.47 €27.71
  • Skaits Žokļi: 3
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: augstas kvalitātes Tērauda 20CrMnTi
  • Modeļa Numurs: B10 B12 B16 B18 B22 Urbt Čaks
  • Sertifikācija: NAV
  • Jauda: rokasgrāmata
  • instalēt: auto skava

SVEIKI, laipni lūdzam E&Dzirnavas Veikals

- Mēs esam profesionāla ražotājs, attīstības un ražošanas frēzēšanas darbarīki. - Mēs piedāvājam dažādus rīkus, lai jūs .Jūs varat sekot mums un redzēt vairāk. - Jums ir brīva izvēle, collocation, izvēlēties dažādu specifikāciju un citiem instrumentiem mūsu veikalā jūs grozā un apmaksāt tos kopā.Mēs nosūtīsim produkti esat izvēlējušies kā paketi. - Veikt papildu 3%~5% atlaide, ja jūs pērkat 5 gabali vai vairāk.

Specifikācija

Produkta nosaukums: augstas precīzijas rūpniecības self-pievilkšanas urbt čaks Zīmols: E&Dzirnavas Materiāls: augstas kvalitātes tērauda 20CrMnTi Lietošanas joma: stenda urbi, radiālie, urbjmašīnas, frēzēšanas darbgaldi, urbšanas mašīna, CNC apstrādes centru, utt.Pielietojams rīks: Kokapstrādes darbarīki, frēzes, kokapstrādes treniņi, utt.

Izmēri

Manuāla mērīšana var būt kļūdu, lūdzu, saprotiet!

Iezīme

Self-pievilkšanas veids var efektīvi uzlabot darba efektivitāti, un pieņem augstas kvalitātes tērauda, ražošanu, ilgs kalpošanas laiks, izturīga un nodilumizturīga.

Pielietojams rīks

Atrast visa veida griešanas instrumentu E&Dzirnavas Veikalā, izvēlēties frēzēšanas, kokapstrādes kuteris, griešanai kuteris, kokapstrādes urbi un tā tālāk atbilstoši jūsu modeli!Zemāk ir paraugs attēlu, jūs varat izvēlēties dažādus produktus atbilstoši jūsu vajadzībām!

Par Kuģošanas

- Mums ir samaksāts 80% no piegādes maksas.Dažreiz piegāde ir bezmaksas. - Process pasūtījuma laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, un mēs kuģis to 3 darba dienu laikā. - Tirdzniecība ir pārrobežu.Ja jūs izvēlaties, ekonomisks, loģistika, piegādes laiks ir ilgāks, un iepakojums ir viegli pazaudēt.Ja jums ir nepieciešams šis produkts, steidzami, lūdzu, izvēlēties standarta vai ātra piegāde. - Tas ir ieteicams, lai pārbaudītu loģistikas katru vienu nedēļu pēc tam, kad pārdevējs kuģiem preces.Ja loģistikas informācija nav atjaunināta uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams. - Ja neesat saņēmis preču 90 dienu laikā, pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams.Mēs patiesi ceram, ka E&Dzirnavas rīki var izpildīt visas jūsu prasības.Lūdzu, baudīt jūsu iepirkšanās internetā.

ATSAUKSMES

- Pēc tam, kad jūs saņemat preci un izmantot to, lūdzu, aktīvi atsauksmes par jūsu pieredzi un ieteikumus!!! - Ja neesat apmierināts ar preci, mēs varam pieņemt, apmaiņas un kompensācijas, vai sazināties ar mums pirms strīda sākuma, un apspriestu risinājumu!Lūdzu, sekojiet mums, jūs varat atrast mūsu veikals ātrāk, kad jūs pērkat nākamo reizi!Cerot uz sadarbību.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q : Kā dziesmu express piegādi?A : Dziesmu to, izmantojot šādu saiti : ①www.17track.net ②global.cainiao.com Q: Kā es varu izvairīties no papildu custom maksa?A: Pārbaudiet ar vietējo DHL/TNT/UPS, kas, cik daudz rēķins vērtība ir bezmaksas custom maksa.Pēc tam pastāstiet mums un mēs var rakstīt zemāku cenu rēķinā.Q: Kā es varu veikt lielu pasūtījumu ar nedaudz zemāku cenu?A: Ja jums ir nepieciešama lielu pasūtījumu , jūs varat veikt neapmaksātu pasūtījumu.Pēc tam mēģiniet sazināties ar mums, lai apspriestu detaļas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas servisu, mūsu klientu apkalpošanas var atrast, un atbildēt uz jūsu jautājumiem laikā.

Jeekanpanom2021-02-02
"goods received quality looks OK fast delivery thanks"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti