Atgriezeniska pildījumu astoņkāji, 15 cm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stils astoņkāji plīša, flip astoņkāji rotaļlietas, intervences atgriezeniska, kaķis reverse, mazie astoņkāji, plīša, karikatūra kaķis, reverse rotaļlietas, atgriezeniska pildījumu, plīša reverse, liels astoņkājis.

    €10.13
  • Izcelsme: AU(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Dzīvnieki
  • Funkcijas: Pildīti & Plīša

【 Astoņkāji atgriezeniska] aicina Muñeco ar vāku double-sided: unikālais dizains ar vāku nodrošina jūs ar dažādiem vizuāli un sajūtu pieredzi.Šo gudrs plīša lelle pieņem unikāla divu krāsu double-sided dizainu, kas var viegli pārvērst dažādas krāsas un izteicieniem.

Produkts ir drošs, tas nav viegli, lai novērstu matu krāsa ir pilns, un sajūta ir komfortabla.Unikālo vāka dizains piedāvā dažādu vizuālu un sajūtu pieredzi.

【LAVABLE] aicina atgriezeniska astoņkāji plīša rotaļlieta ir izgatavota no izturīga plīša materiāla un ir piepildīta ar materiālu, augstas kvalitātes PP kokvilnas.

Viegli tīrīt izmantot nelielu daudzumu ziepēm un ūdeni, lai noņemtu traipus un, protams, sausa.

【Dažāda krāsu izvēle] aicina Šo mīksto pildījumu astoņkāji dzīvnieku lelle ir dažādas krāsas, lai jūs varētu izvēlēties, jūs varat iegādāties saskaņā ar jūsu vēlmēm.Super mīksts un viegli uzsist atpakaļ, lai izteiktu savu noskaņojumu.

【Lielisku dāvanu plīša perfekta forma: cute plīša lelle ar bagātīgu izteiksmes.Ideāls, lai spēlē, vācot un apskaujas.Šīs plīša rotaļlietas ir ideāla dāvana dzimšanas dienām, bērnu dušas, Valentīna Dienu un vairāk!Jautra dāvana jebkuram matains mīļāko!

Keisha Johnson232020-12-29
"A little badly sewn but all perfect and very fast"
Anna Li 872020-12-29
"I 've received the pulpos, but one was broken and the other with the two angry faces, they're for giving away and so jo I can deliver them. How do we fix it?"
Kristinbroek2020-12-31
"Precioso"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti