20 Gabalus Honda Degvielas Inžektors Mikro Filtrs AY-F106A

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: piaggio degvielas filtrs, degvielas inžektors honda, o ring viton, kafijas klizma, honda fit inžektora, elantra degvielas filtrs, degvielas inžektors honda, benzīna degvielas filtrs, medicīnisko ierīču dzimums, šļūtenes, degvielas filtrs.

    €5.19
  • Oem: 16450RBB003
  • Veids: degvielas iesmidzināšana
  • Objekta Garumu: 13*10.5*6.06mm
  • VIETA ORIĢINĀLS: Zhejiang,Ķīnā
  • DAUDZUMS: 20pcs
  • Materiāla Tips: neilona vara viton

APRAKSTS :

20 Gabalus Honda Degvielas Inžektors Mikro Filtrs AY-F106A

PIEGĀDES & PIEGĀDE:

ļoti svarīgi:Mēs tikai kuģu sūtījumu uz jūsu norādīto adresi pēc jūsu pasūtījuma.Pls vienmēr pārliecinieties, ka jūsu adrese un kontaktpersona nē.ir pareizi.

Piegādes laiks : 1-10 dienu laikā pēc tam, kad saņēmām jūsu maksājumu .

vispirms mums ir nepieciešams nosūtīt sūtījumu, lai Izteiktu noliktavu ,un tad Izteikt noliktavas, sakārtot gabalu, lai nosūtīta uz jūsu adresi.Tāpēc jums vajadzētu gaidīt, kas 2-7 darba dienu laikā pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu ,un tad mēs sniegsim jūsu izsekošanas NĒ.

Lūdzu, dodiet mums zināt, ja jūs joprojām nevar saņemt vienumus 35 dienas pēc tam, kad esat samaksājis, tad mēs varētu izmeklēt.

ATSAUKSMES : Mēs uztur augstus standartus, par excellance un censties 100% klientu apmierinātība!Lūdzu, sniedziet mums piecas zvaigznes un labas atsauksmes, ja jums ir apmierināt ar mūsu preču un pakalpojumu.Lūdzu, ļaujiet man zināt, ja jums ir kādas problēmas, un nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums nautral vai negatīvo atgriezenisko saiti, mēs atrisinātu jūsu problēmu immediataly un darīt labāk nākamo reizi.Pateicoties ļoti daudz par jūsu atbalstu agian !Ps: mēs patiešām aprunāt saņemšanas negatīvas atsauksmes, ka jums nav saņemt paketes , beacuse mēs nevaram kontrolēt piegāde , jūs varat pateikt mums , un mēs varam nosūtīt jums atkal vai atmaksāt naudu, lai jums !

Lūdzu, pārliecinieties, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies

MĒS ARĪ PĀRDOT DAUDZ DIFFIRENT REMONTA KOMPLEKTI

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti