Ziemassvētku Vainags Apdare Vainags Durvīm Karājas Kamīna Dekoratīvais Vainags 30CM/40CM/50CM #D0

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: durvju vainags, 60cm vainags, eifeļa tornis dāvanu, kamīnu vainags, lampas track, mākslīgā magnolijas, christma ornaments, christma vainags, auduma ziemassvētku vainags apdare, vintage dekorēšanas vainagi.

    €9.29 €13.08
  • Materiāls: PVC
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: KĀRTA

Aizzīmju Punktiem:

1、3 Izmēri (aptuveni): diametrs 30cm / 11.8 collu, 40/15.7 collu, 50cm / 19.7 collu, neatkarīgi no tā, karājas uz durvīm, dārzs, tas būs ļoti pamanāms, došanās spēcīgu svētku atmosfēru.

2、Atkārtoti un Praktiski: neuztraucieties par sliktiem laika apstākļiem, šis vainags padara to viegli, lai virzītos ārējiem elementiem.Piemērota izmantošanai iekštelpās vai ārpus telpām, tas ir awesome, lai izdaiļot jūsu pagalmā ar šo vainags Ziemassvētkos!

3、Unikāls Dizains: Šis vainags ir dažādas atpūtas elementi, Ziemassvētku bumbiņas, priežu čiekuri, bantītes, kapoks, un vairāk.Set off svētku stils, lai padarītu jūsu rotājumi izceltos.Spilgts vainags, kas sparkles lai kur jūs pakārt.

4、Plaši Piemērojama: Tā ir piemērota apdare no mājas durvis, sienu, kamīnu apdare, logu, durvju apdare, bērnudārzu, tirdzniecības centru joslā, sabiedrība, u.c., lai radītu Ziemassvētku dienā atmosfēru.

5、pēcpārdošanas Pakalpojumu: Ja jums ir jebkādas kvalitātes problēmas pēc tam, kad, iegādājoties preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas produkts.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Vainags

Materiāls: PVC

Izmērs (aptuveni): diametrs 30cm / 11.8 collu, 40/15.7 collu, 50cm / 19.7 cm

Svars: aptuveni 210g, 320g, 530g

Iepakojums: opp maisā

Lietošanas diapazons: hanging vainags, Ziemassvētku dienā apdare

Iepakojuma Saraksts:

1*Ziemassvētku Vainags

Ozlemkaban2020-10-29
"Very fast, perfect"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti