MixMax 20pcs Top Modes Titāna tērauda liešana gredzenu personības nerūsējošā tērauda gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Rotaslietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: emaljas gredzenu sievietēm, dual pāri gredzens, jewelri, coupl gredzens, har kāzu rotaslietas, shoulderless top sievietēm, tichirt luksusa zīmolu 2020, gredzens, 1mm gredzens, ķēriens gredzens.

    €19.94 €21.67
  • Sods vai Modes: Modes
  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Saderība: NAV
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • Stils: Punk
  • Modeļa Numurs: z2
  • Materiāls: Metāla
  • Formas\raksts: Skelets
  • Godu: Puse
  • Zīmola Nosaukums: mixmax
  • Dzimums: Unisex
  • Iestatīšanas Veids: Spriedzi Mount
  • Vienuma Tips: Gredzeni

MixMax 20pcs Top Modes Titāna tērauda liešana gredzenu personības nerūsējošā tērauda gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Rotaslietas vairumtirdzniecības daudz bulk

Apraksts: Materiāls: Titāna tērauda Daudzums: 20PCs Stils: kā redzams attēlos, nosūtiet izlases Iepakojums: opp maisiņu Krāsas: Sudraba Izmērs: 17-18-19-20-21mm, # 7-8-9-10-11 Produktu displejs:

Iepakojums: Visas preces tiek rūpīgi iepakota un jums nosūtīta papīra kastē vai aploksnes somas Specifikācijas: Ja jums ir īpašas instrukcijas par pasūtījumu, piemēram, jūsu prasības un dāvanu, lai, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs esam priecīgi palīdzēt!Ja jums ir kādi citi jautājumi par kādu no mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.Apmaksa: 1. Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par Atopija.lv, piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Atopija.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to. 2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē jūsu valstī.Piegāde: Visi pasūtījumi tiek nosūtīti, izmantojot Ķīnas ziņu Vai vairāk piemērota jūsu transporta un tā tiks nosūtīti 1-2 darba dienu laikā saņemt samaksu.Normāli: 15-25 dienām, lai nonāktu galamērķī. (Krievijā, Spānijā, Itālijā, Dienvidamerikā var būt ilgāks) Special: 30-60 dienas, lai nonāktu galamērķī, īpašiem apstākļiem, ietver: svētkiem, īpaša laika, muitošana, un attālos rajonos.Atgriešanās Politika: Mēs piedāvājam 30 DIENU ATGRIEŠANĀS šo posteni.Lūdzu, Ņemiet vērā: Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, par bojājumiem, kas pēc lietošanas.Būtu atdevi, ir nepieciešams: 1. Solis), Sazinieties ar mums pa Atopija.lv ziņu centra Solis 2) Sniegt pēc iespējas detalizētāk par šo problēmu jums ir Soli, 3) Atļauju, lai atgrieztu preci tiks izdots 4. Solis) atgriezto preci, vienojoties, apmaiņu vai kompensāciju *Visu atpakaļ, kuģniecības izmaksas ir atbildīgs pircējs.* Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par savu, lai, piemēram, preces, kas nav saņemti, elementi nav apmierināti, daudzums nav pareizi, produkts ir bojāts, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies, lai atrisinātu jums, paldies par jūsu sapratni un palīdzību.

Lirond30062021-01-28
"All are of great quality and got loads I like. Will probably purchase again!"
Tiko Makyan2020-09-21
"Delivered within the estimated time. Good quality heavy stainless steel rings. I put a note requesting a certain size and they sent me the whole lot in that size which is great. Overall very satisfied. "
Jamie 09242020-12-01
"Nice rings they hold their promise but I didn’t like 16 of them :/ So maybe don’t order if you don’t like surprises "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti