Karstā Pārdošanas Maroka Matu ēteriskās eļļas Keratīna Izaugsmes Šķidrumu Ne mazgāt izstrādājumu Seruma Frizzy Sausā Remonts Anti-hair loss naftas LAIKOU

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: marrakech, pārdošana, vīrieši maroka, bārdas augšana, matu augšanas, krēms laikou, matu eļļa, dropship seksa lelle, dropship centrs, augu sēklas.

    €4.15 €10.39
  • Daudzums: 1
  • Zīmola Nosaukums: LAIKOU
  • Ražošanas Licence: 6925464083717
  • NETO MASAS: 40ml
  • Sastāvdaļas: MAKADĀMIJAS EĻĻA, CRAMBE SĒKLU EĻĻA, MAROKAS ARGRAN EĻĻU.
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: LK-HF006
  • Vienuma Tips: Matu Izkrišana Produkts

LAIKOU Marokas Matu Kopšanas Ēteriskās Eļļas, Vienreizējās lietošanas Matiem

No Marokas: Maroka (Maroka) ir reti.Argana koku sauc par "beauty cosmetics" un "šķidro zeltu", jo tās bagāto uzturvērtību.

JAUNS

JAUNAS GLUDAS FRIZ Z Y TIKAI VIENU PILIENU MOROC VAR BŪTISKI OIlL

MATU PROBL EMS IR

TROUBL _ED L IFE KNOT1 TED TRULUMS TAUKAINU "SMĒRĒT VAR IZLABOT ATTEIKTIES KAITĒJUMU MATU,

PILIENS, LAI UZLABOTU MATU

1.GLUDINĀŠANAS REMONTS Marokas glicerīns palīdz novērst matu kvalitāte. 2.PALIELINĀT SPĪDĒT Dabas būtība barojošs un spīdīgi mati. 3.EASYTO ĶEMME E ssential eļļa iekļūst matu kodols, lai netraucētu. 4.NAV TAUKAINS es exture ir viegls un svaigs,to ir viegli absorbēt.

IEGŪTI NO SĀKOTNĒJĀ ĒTERISKĀS EĻĻAS

GAISMAS LUKSUSA KVALITĀTE 12% MAKADĀMIJAS EĻĻA:Bagāta ar minerālvielām, olbaltumvielām, dažādām nepiesātinātās taukskābes, kas veicina matu uztura absorbciju. 10% CRAMBE SĒKLU EĻĻA:Ir labs ieziest mitrinošs faktoriem, lai saglabātu jūsu matu hidratāciju un bloķēšanas ūdens. 78% MAROKAS ARGRAN EĻĻA:Kas ir uzskatāma par retu šķidrums,šķidro zeltu" ir kļuvusi par uzticamu apkopes dabas matu kopšana.

DAŽĀDAS LIETOŠANAS BRĪDĪ Nols JRISH

1.PIRMS DOŠANĀS ĀRĀ 2.PIRMS PELDĒŠANAS 3.IZMANTOŠANA |TAJĀ VASARĀ 4.(MATCHING SHAMPO 5.PIRMS SHAMPOOING 6.PIRMS PŪŠ

KĀPĒC SVARĪGI OlL IZVĒLĒTIES MAROKU?

No Marokas:MAROKA IR RETA ARGANA KOKU.MAROKĀ, IEGŪTAS .ARGANA KOKS TIEK IZMANTOTS SKAISTUMKOPŠANAS KOSMĒTIKAS, JO TĀS BAGĀTO .UZTURA VĒRTĪBA, SAUKTA PAR "ŠĶIDRO ZELTU".LAIKOU MAROKAS MATU KOPŠANAS EĻĻA DĀRGUMI ATPAKAĻ, DĀRZA EIROPĀ SPĒKĀ SALĪDZINĀJUMS NAV BAIL NO CHAL L ENGES PIRMS PĒC

IZMANTOT DEMC ONSTRATIC PAR

METAMORFOZE IR SIMPL E Stepl:divreiz Nospiediet Marokas matu kopšanas eļļas, ja jūs izmantojat to.Step 2:Mazgāšanas matus un nosusiniet to ar dvieli,uzklājiet matu eļļa no vidus uz matu galiem,un pēc tam nosusiniet to ar matu fēnu.Step 3:Sausiem matiem tiešā lietošana var padarīt matu gludās slīdēšanas, lai varētu izlabot bojājumu bifurcate.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti