CG K/ J/ S/ B līdz 4-20mA 0-1800 pēc Celsija Termopāri Converter TC Ieejas 4-20 ma Izejas Galvas liekamu Temperatūras Raidītājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: photoresistor sensors, pt100, krāsns termopāri, k veida, termopāri, stieple silīcija, Celsija Grāds, pt1000 sensors, digitālo frekvenču ģenerators, k tipa thermocoupl, thermomet, termopāri pavasara vadītājs.

    €5.37 €5.42
  • Displeja Izmērs: 1.9 Collas & Saskaņā Ar
  • Izmantošana: Rūpniecības
  • Zīmola Nosaukums: CG
  • Teorija: Temperatūras Raidītājs
  • Izejas: 4-20mA
  • Maksimālais Mērījuma Temperatūra: 120°C Un Virs
  • Barošanas Veids: NAV
  • Ieejas: K/ J/ S/ B
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Tur ir īpaša mikroshēma, kas notiek mūsu kabeli.tikai šo kabeli var strādāt ar programmatūru.programmatūra var nedarboties ar citu kabeli.

Programmatūras un darbojas rokasgrāmata tiks nosūtīta jums pa e-pastu, lūdzu atstājiet savu e-pasta adresi.

IEPAKOJUMS:

Par oder tikai vienu raidītāju, bez config.kabeli.

PIEZĪME:

* * * Šī ir programmējams raidītājs , lietotājs var iestatīt diapazonā ar config.kabeli. *Ieejas raidītājs tiek uzstādīts kā lietotājam prasības ar pārdevēju, ja vēlaties iestatīt diapazonā ar sevi, jūs varat izvietot, lai kabeli.

1. Apraksts:

Temperatūras raidītājs šīs sērijas temperatūras sensors ir uzstādīts uz vietas.Tas izmanto divu vadu pārraides režīmā (diviem vadiem kā barošanas ievadi, un kopējā pārvades līnijas signāla izejas), un pārveido termopāri, un termiskā pretestība signālu izejas signāls 4-20mA, kas ir lineāra, ar ieejas signālu, vai izmērītās temperatūras.Raidītājs var uzstādīt termopāri un termoelektriskos pretestības kabeļu nozarkārba, lai izveidotu integrētu struktūru.Kā jaunās paaudzes temperatūras mērīšanas instrumenti, to var plaši izmantot enerģiju, vieglā rūpniecība, profilakses, pārtikas, nacionālās aizsardzības un zinātnisko pētījumu.Šīs temperatūras raidītājs var pārvērst temperatūra no -100 Celsija 600 Celsija 4-20 ma izejas signāls.

2. Funkcijas:

1>.Šo raidītāju pieņem epoksīda sveķu saistīšanas struktūru, aseismic un temperatūras izturīgi, un ir piemērots uzstādīšanai un lietošanai slikti skatuves vidē. 2>.4-20mA signāls ir tieši produkcijas jomā, instalācijas un savienojumu kārbas siltuma pretestību un termopāri. 3>.Augstu precizitāti un zemu enerģijas patēriņu.Izmantot apkārtējās vides temperatūras diapazons ir plašs, un darbs ir stabils un uzticams. 4>.Diapazons ir regulējams, un ir lineāra korekcijas funkcija.Termopāris temperatūras raidītājs ir funkcija automātiska kompensācija par aukstu beigām.

3. Parametri:

Ja nepieciešams iestatīt tipu un diapazonu, ar sevi, lūdzu, nopirkt kabeļu vēlreiz.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti