10pcs 16ER AG60 LDA Karbīda Ārējās Vītnes Virpošanas Instrumentu, CNC Griezējs Rīks Vītni Virpas Īpašnieks Apstrāde nerūsējošais tērauds

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ego virpu, instrumenti, , virpas, instrumenti mašīna, 16er ag55, 3000mah power bank, akumulatora netgear, virpas, instrumenti plāksnes, turētājs godu, akumulatoru dexp tālruni, 16er ag60, metāla virpu, instrumenti, .

    €10.44
  • Modeļa Numurs: 16ER AG60 LDA
  • Materiāls: Volframa Karbīda
  • Pārklājums: APS
  • Izmantošana: Vītnes Pagriešanas Rīku
  • Cietība: 92

Kāpēc izvēlēties mūs?Pirms pārdošanas Pakalpojums: Mums ir profesionālās tirdzniecības darbinieki, kuri spēj detalizēti izprast jūsu vajadzības un piedāvātu atsauksmes.Sales Service: Pēc Laišanas pasūtījumu, mūsu profesionālo pārdošanas darbinieki sazināsies un darbu pie ražošanas grafiku vai mainīt savu pieprasījumu.Pēc pārdošanas pakalpojumus: Mēs organizēt atgriezties un mainīt produktu savlaicīgu, ja tām ir kvalitātes problēmas.Tajā pašā laikā atgriešanās apmeklējumu būs jāveic regulāri, lai zinātu, pakalpojumu situāciju mūsu produktiem.Tiek koncentrēti uz importēt & ražotājs CNC griešanas instrumenti un mērīšanas līdzekļi, kas ir slavena gan mājās, gan ārzemēs.Mēs piedāvājam dažāda veida vai veidu precēm, klientiem, ieskaitot virpošanas ieliktņi, endmills, toolholders,mikrometru,suportiem, u. c.Mēs par papildu CNC apstrādes centra un pabeigta testēšanas metodes,Kontrolēt visus aspektus, ražošanu un darbību saskaņā ar standarta procesu,mēs esam spēcīga dizaina komanda ,saskaņā ar principu "Kvalitātes Pirmkārt,Pakalpojumu Augstākās", mēs jau eksportē 80% no viņas gada produkciju vairāk nekā 50 valstīs.Strādā kā pieredzējis izplatītājs pasaules slaveno zīmolu, mūsu mērķis ir sniegt augstas kvalitātes un lēts preču ražošana klientu visā pasaulē un izveidot ilgtermiņa laiku un labas sadarbības attiecības ar jums. • Augsta reputācija --Ievieto turiet augstu reputāciju starptautiskajos tirgos.Garantē augstu kvalitāti un labus rezultātus. • Saprātīga cena-Mēs piedāvājam saprātīgu un izdevīgāku cenu klientiem atbilstoši precīzu daudzumu, tātad, ja jums ir vēlme padarīt lielāko pasūtījumu vai izveidot ilgtermiņa biznesa attiecības ar mums, mēs piedāvājam jums vairāk atlaide. • Īss piegādes laiks-Mēs saglabātu krājumu ātri kustošus priekšmetus tā, ka steidzami pasūtījumi var tikt izpildīti no sastāva ātri. • Pabeigta šķirnes --Mēs piegādājam dažāda veida CNC tools.

Parasti, veikals sūta normālu loģistikas pēc noklusējuma.

1. Pārlūkojiet produkti/Apspriešanās klientu apkalpošanas dienests 2. Apstiprināt pirkuma 3. Veiksmīga maksājuma 4. Jautājums precēm 5. Saņemto preču 5.1 Apmierinājums 5.1.1 novērtēt produkta 5.2 Nav apmierināti 5.2.1 abām pusēm Komunikācijas(Atgriešanas vai apmaiņas vai cits)

Lai nodrošinātu, ka produkts būs nonācis jūsu rokās, ātri, lūdzu, apstipriniet, integritāti un pareizību saņemšanas informāciju, pirms pasūtīšanas.Ja jūs vēlaties, lai veiktu jebkādas izmaiņas ,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums asap.Mūsu pasūtījuma apstrādes laiks parasti tiek nosūtīti 12 stundu laikā , vai mēs nosūtām preces darbības adresi, kuru jūs pa kreisi uz pasūtījuma informācija tikai.

Tā zip kods ir ļoti svarīgi.Daži loģistikas nepieciešama precīza informācija kodi un pasta indeksi, citādi tie netiks piegādāts jums laikā.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodevām ,nodokļiem vai nodevām.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar jūsu vietējo muitas iestādē.Ņemot vērā īpatnības, konkrētu valstu un citu ietekmi uz transporta.Dēļ ģeogrāfiskās atrašanās vietas un laika.Tur var būt kavēšanās loģistikā.Ja loģistikas kavējas, lūdzu, esiet pacietīgi.Ja ir problēmas ar loģistikas, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs atrisinātu tā, lai jums.Mēs sniegs atbildi uz e-pastu 24 stundu laikā (Hoildays un nedēļas nogalēs nav iekļauti darba dienu laikā) .No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas, sazinieties ar mums.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā , tas tiek uzskatīts kā izmantots, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai replaceme nt.Sekojiet mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā, piedalīties fanu-tikai notikumi, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~ Sekot mūsu veikalā piedalīties tikai ventilators notikumiem, un saņemt ekskluzīvus ventilators nodarbojas~

Dārgie draugi, varat būt drošs, ka pēc tam, kad mēs nosūtīt savu produktu, mēs pievēršam uzmanību statusu jūsu pakete un nosūtīt paketi informācijas laikā.Ja produkts nenonāk, lūdzu, neuztraucieties, loģistika dažreiz kavēšanos.laimīgu iepirkšanos !Ja produkts ir kvalitātes problēmas, lūdzu atsauksmes laiku.Mēs atrisinātu tā, lai jums laikā Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums immediatelybefore jums sniedz NEGATĪVU vai NEITRĀLU atsauksmes ,lai mēs varētu understandyour bažas.un atrisināt problēmu, pirmo reizi.Mēs vienmēr esam šeit, lai darīsim visu, lai atrisinātu jūsu problēmu .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti