Par Huawei P20 Pro Rūdīts Stikls NILLKIN Pārsteidzošs H Anti-Sprādziena 9H 0.3 mm Ekrāna Aizsargs, Lai Huawei P20 Pro uz lietu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stikla nillkin, filmu huawei p30 pro, samsung j600fn ds, nillkin gadījumā stikla redmi, ņemiet vērā, 9 pro, maska samsung, nilkin p20 lite, galaxy gadījumā nillkin filmu, NILLKIN, huawei p20 pro flip case anti kritumu, sirēna huawei p20 gadījumā.

    €6.71 €8.39
  • Veids: Priekšā Filmas
  • Saderīgs Tālrunis Zīmols: Huawei
  • Zīmola Nosaukums: NILLKIN
  • Izmantošana: mobilais tālrunis
  • Edge-to-edge Pārklājumu: No

Par Huawei P20 Pro Rūdīts Stikls NILLKIN Pārsteidzošs H Anti-Sprādziena 9H 0.3 mm Ekrāna Aizsargs, Lai Huawei P20 Pro uz lietu NILLKIN Pārsteidzošs H Nanometru Anti-Sprādziena Rūdīts Stikls Screen Protector 1) Izmantot importēto Japāna AGC stikla un HARVES Nanotehnoloģijas par spēcīgu aizsardzību. 2) Super caurlaidība, augsti atjauno displeja krāsu. 3) Ekskluzīvas saules izturība pārklājums novērš atspīdumu radot. 4) Īpaša rūdīta stikla, kas ir vairāk nekā 9H cietība izvairās no skrāpējumiem un eksplodējot. 5) Nano oleophobic pārklājums, izturīgs pret eļļas traipu un filtru, ultravioleto gaismu efektīvāk. 6) visā Pasaulē top norīkošanu griešanas tehnoloģija padara tikai 0.33 mm biezums, lai atbilstu tālruņa ekrāns perfekti. 7) Gludām malām un stūriem, kas izvairās no brūces rokās. 8)Vides aizsardzības un silikona pārklājumu; ātrāk adsorbcijas un var atkārtoti pēc tīrīšanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti