Bezmaksas piegāde Oriģinālajā iphone 6s 7 8 Plus 4S 5S Mātesplati Atbloķēt iphone 7 8 6 Plus 6s Plus Loģika valde ar Mikroshēmām

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: uv iphone pamatplates, radio iphone 4s, pamatplates iphone 6s p, tālruņa iphone 6 mātesplati, iphone 6 ievietošana akumulators, iphone pamatplates 8, iphone 5 tote, 5se iphone pamatplates, pamatplates pc, iphone 8 mātesplati programma.

    €12.14
  • Kvalitāte:
  • Jauda: 16GB / 32GB / 64GB / 128GB
  • Frekvences Diapazons: iphone 7 & 7P & 8 & 8P & 6SP & 4S & 5 & 5S
  • Ar Pilnu Mikroshēmas: Jā
  • Zīmola Nosaukums: HHX
  • Gadījumā Modelis: iphone 7 & 7P & 8 & 8P & 6SP & 4S & 5 & 5S
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu Zīmols: Apple iPhone
  • QC: Pilna QC Pārbaudīta
  • Bez Touch ID: Nav Pirkstu Nospiedumu Funkcija
  • Sastāvs: Noliktavā
  • Stils:
  • Modeļa Numurs: iphone 7 & 7P & 8 & 8P & 6SP & 4S & 5 & 5S
  • Veids: Iekšējā
  • Sertifikācija: NAV
  • OS: Ar IOS Sistēma

Par mūsu mātesplati: 1.To izmanto pamatplatē ,kas Nav Jaunas.bet ir labas izskatu un funkciju.Mātesplatē ir 100% oriģināli un atbloķēt,(Bez ID kontu.Jūs varat uzstādīt jaunus ID kontā pēc tam, kad instalēta.)tā var strādāt katrā valstī ,Jūs varat ievietot jūsu pasūtījumu ar 100% pārliecību. 2.Tā ir mūsu professianl etiķetes un glabāt etiķetes par to ,lūdzu, saglabājiet to .Tātad, ja ir kādas problēmas ,jūs varat sazināties ar mums ,mēs palīdzēsim, lai atrisinātu to. 3.mums ir arī citas mātesplates, iPhone mainboard un samsung mātesplati,ja jums ir nepieciešams ,pls sazinieties ar mums.Ja jūs vēlaties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, dos jums labāko pārdošanas cenu.

Labas kvalitātes un ērtu cena

100% Perfektu fit ,drošības,viegli uzstādīt

Pārbaudīti pa vienam pirms nosūtīšanas Oriģināls iPhone 7 7plus 8 8plus 6s 6s plus 4S 5 5S mātesplati Ar Oficiālo IOS Bezmaksas iCloud

Svarīgi Padomi 1.Ja jūs nezināt, kā uzstādīt,lūdzu, komplektējot ar profesionālu personu. 2.Par pircēju atjauninājumus vai uzlabojumus sistēmā, jūs varat atjaunināt IOS.Bet tikai tā: Izmantot USB kabeli, lai sazinātos ar itunes datorā, atjaunināt IOS.Nekad atjauninājumu IOS sistēmā, kas tieši ar jūsu tālruni(Tāpēc, ka mobilais tālrunis atjaunināt sistēmas ir riskanti, ja ir nepareiza, mobilais tālrunis darbosies nenormāli).TĀPĒC, Lūdzu, ņemiet vērā,paldies

Sūtījumu & Piegāde

Šobrīd mēs kuģis mūsu produktu, lai visā pasaulē,izņemot APO/FPO izmantojot uzticamas trešās puses kurjeru pakalpojumi.

Piegādes laiks, kas nepieciešams, lai saņemtu savu pasūtījumu, ir atkarīgs no 2 faktoriem: piegādes metodi jūs izvēlētos un pasūtījuma izpildes laiku.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka jūs saņemat jūsu pasūtījumu savlaicīgi.

Šeit tiek lēsts, ka termiņi ir šādi:

Mēs nosūtīt Atopija.lv Standarta Piegāde pēc noklusējuma,normālos apstākļos,Atopija.lv transporta loģistikas laiks ir 25-45 dienas!

Ja jums nepieciešams saņemt preci ātrāk, lūdzu, izvēlies, DHL piegāde,Tas sadiegšana par 7-20 dienu piegādi!

Jums vajadzētu labāk izvēlēties DHL/EMS express shipping,mātesplati var nosūtīt jums drošību un ātrāk.

Garantijas laiks

Produkti ir augstākās kvalitātes,mēs esam vienu mēnesi, garantiju,tādēļ, ja neesat apmierināts ar preci, jūs esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas cik drīz vien iespējams, jo jūs to saņēma,mēs spēsim jums palīdzēt ar peļņu un kompensācijas, pamatojoties uz stāvokli objektu.

Ja preces esat saņēmis ne tā, kā aprakstīts,lūdzu, informē mūs un, sazinieties ar mums 7 dienu laikā par kompensāciju.Ja tā ir atgriešanās.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā apstākļos(ar mūsu garantija kategorijas uzlīme,mūsu zīmogu un oriģinālā iepakojumā).Mēs atmaksāsim nedēļas laikā no dienas, kad saņemts atpakaļ preces.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šādām situācijām ir nonreturnable:

1).Jau uzstādīta un izmantota.

2).Preces bez mūsu uzlīmi vai oriģinālo iepakojumu.

3).Vienības nav mūsējais.

Piezīme:Klientu jāsedz izmaksas par kuģošanu preces atpakaļ,un mums būs jāmaksā par kuģniecības atkārtotu sūtīšanu.

Atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem,lūdzu, veltiet laiku, lai dotu mums 5-zvaigžņu pārskatīšanu,jūsu atbalsts un iedrošinājums, lai saglabātu mums virzīties uz priekšu.

2.Lūdzu, sazināties ar mums pirms jūsu atvaļinājuma slikts pārskatīt un atrisināt problēmas, izmantojot draudzīgu sarunu,kas ir mūsu gods kalpot jums.

Marat 89 082020-12-17
"Arrive in 3 weeks Originale New full board Like"
Norenkokolya2020-09-16
"Ordered a fee for 5S, came quickly enough, the track was tracked. After installing the phone immediately did not turn on, hung on the Apple, I had to connect through the cable to the aytuns and restore the firmware. 15-20 minutes and the phone "like new"."
Batdastard2020-11-09
"Quickly delivered I take already 4 boards while all ok I recommend"
Korolmonroe2020-09-13
"IPhone 5 32GB all working thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti