Ja Samsung S20 gadījumā vāciņu Galaxy S20 Ultra aizmugurējo vāciņu, triecienizturīgs fundas MOFi S20+ Plus, auduma, silikona luksusa gadījumos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gadījumā, s20 samsung, galaxi s20, gadījumā wiko y60, s21 ultra, samsing galaxy s20 gadījumā, gadījumā, iphon, s20 ultra samsung, lg k11 tālruni, ja samsung galaxy s20 fe, s20 ultra.

    €6.93 €8.66
  • Zīmola Nosaukums: mofi
  • Samsung S20/S20 Ultra/S20e: Atpakaļ Gadījumā
  • Funkcijas: triecienizturīgs auduma aizmugurējo vāciņu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • 3: Samsung S20e 6.2 collu
  • krāsa: Multi-krāsu
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Kuģniecības paketi: Kartona Kaste
  • Dāvanu: Objektīvs Filmu
  • 1: Samsung S20 6.7 collas
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Dizains: Matēts
  • 2: Samsung S20 Ultra 6.9 Collas
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy S20 Ultra

Izsmalcinātu Aizsardzības un Elegants Modes

NOPIRKT TAGAD!Jūs varat saņemt OBJEKTĪVU FILMU kā BEZMAKSAS dāvanu! Saderīgs telefonu modeļiem:Samsung S20/S20 Ultra/S20 plus [Izturīga un Izturīga] Pret triecieniem, skrāpējumiem izturīga, neslīdoša,ilgstošu,nekad nav zaudējis krāsu. [Scratch-Free] Mīksta silikona malu der tālruņa korpusu cieši, efektīvi samazina sadursmes un skrāpējumiem.Un grūti TPU odere iekšpusē gadījumā saglabā jūsu tālruņa senatnīgs. [Modes Dizaina] Skaista un greznību,applicating biznesa,sports,izklaides ,utt.Vides materiāli, un īpaša dizaina veikt dzesēšanas ātri ļauj jums baudīt spēli. [Ekrāna,Bottons un Objektīva Aizsardzību] Mīksta TPU malas aptver pogas uz telefona, lai novērstu putekļu un skrāpējumu un palielinātu kalpošanas pogas.Un lieta ir paaugstinātas malas, ap lēcu un ekrānam, lai aizsargātu pret skrāpējumiem. [Vienkāršs un Praktisks] Viegli uzstādīt un noņemt.Precīzu caurumu atrašanās vietu.Pogas,balss,maksas,ar austiņām, kas ļauj darboties bez šķēršļiem.Mazgājams audums lietā uztur tīru izskatu.

PAR MOFI

Kopš 2008. gada, Mofi ir vadošais zīmols smart tālrunis produkti, aksesuāri,provids atšķirības līnijas vadošās patērētāju tehnoloģijas, pilnveidojot gala maisījums formu un funkciju.Šis veikals pieder Mofi uzņēmums, kas pārdod visu, Mofi oriģinalitāti produktu Atopija.lv

PIEZĪME

Lūdzu pievērst lielu uzmanību savu piegādes adresi un produkta informāciju par jūsu pasūtījumu.Pilna adrese, nosaukums,pilsētas tiesības un tiesības zip kods ir ļoti nepieciešams, lai veiksmīgi piegāde.Paldies par jūsu sadarbību.

IEPAKOJUMS

Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes kad paketi,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

SŪTĪJUMU

Mēs garantējam, izsūtīt 48 stundu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.Ja mēs nevaram izsūtīt uz laiku, jo īpašā situācijā,mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams un sekot cieši nosūtīt savu pasūtījumu drīz.

ATMAKSAS/ATPAKAĻ

Ja prece(s) jūs saņemat tika bojāta vai citas problēmas, par mūsu atbildību,lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt attēlus,mēs atmaksāsim pilnībā.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

ATSAUKSMES

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes pārskatīšanu.Mēs gaidām jūs augšupielādēt jaukas bildes par produktu atsauksmes,dalīties ar draugiem visā pasaulē.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci,lūdzu sazināties ar mums šajā laikā,un sūtīt ziņu pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Atopija.lv.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.

Titanik092020-11-13
"excellent, good quality"
Lioness Art2020-08-17
"Покупала такой же для s9 и на новый телефон купила. Качество все ещё на высоте, очень приятный и мягкий, не задевает пленку"
Prettylady Nene09082021-01-28
"Came in 2 weeks, but the track was not tracked. At first it seemed harsh, but sat down like a glove. After a couple of days of wearing-everything is super. Great case."
Cubinka12020-11-02
"It is very good! Excellent! The seller quickly sends the order, packs it well. It's nice to deal with him. I recommend this seller! "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti