SMMQ Silikona Vīriešu Šķīstības Būris Mīksto CB Gailis Gredzeni Pieci Izmēri Gredzens Testic Svētā Treneris Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Nevainīgs Ierīces

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ilgi šķīstības metāla būris, manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlieta, zēni šķīstības būris, dzimums, vistu gailis būris, peni gredzens, šķīstības būris ht, gailis, papagailis būrī.

    €7.80 €13.00
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: QC5
  • Vienuma Tips: Dzimumlocekļa Gredzeni
  • Iezīme: silikona šķīstības būris
  • Izmērs: 10*3.8/8*3.8cm
  • Zīmola Nosaukums: SMMQ
  • Veids: CB6000 Sērija
  • krāsa: Violeta
  • Materiāls: Kvalitātes Mīksta Silikona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Svars: 150g
  • Seksuāli Divdomīgs: No

Produkta Informācija

>1. Vienuma Tips: Vīriešu Šķīstības Būris >2. Izmērs: Garš, 10*3.8 cm,īss 8*3.8 cm >3. Krāsa: Violeta >4. Materiāls: Kvalitatīvs Mīksts Silikona >5. Svars:150g >6. Motīvs: Pieaugušo Putnu Gredzenu,Seksa Rotaļlietas Vīriešiem >7. Iepakojumā: Būris ķermeņa+5 dažādu izmēru snap gredzeni(35/40/45/48/50/mm)+Misiņa slēdzene un divas atslēgas+savienojošās detaļas+5 plastmasas vienreizējās lietošanas slēdzenes

Produkta Izmēri

Tur var būt dažas kļūdas produkta lielums, jo dažādas mērīšanas metodes, mērinstrumenti, ražošanas partijas numuru, utt.Parasti kļūdu ± 5 mm ir normāli, tas nepieder pie kvalitātes problēmām, vai izmēru apraksts nesakrīt, paldies.

Par Piegādi

Visi mūsu pasūtījumi tiks piegādāti 3 dienu laikā, piegādes laiks ir atkarīgs no valsts un ietekmē laika apstākļiem, svētku dienās un citiem faktoriem.Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot aizsardzības periods, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ko darīt, ja ir problēmas ar produktu

Sekot līdzi produktu saiti padomus produkta lietošanai.Ja tā joprojām nevar tikt izmantota, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā.Lūdzu, nav strīdu, būs.Mēs uzskatām, ka ir labāki sakari nekā atvērt arguments.

Par nodokļu

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokli, kas radušās pēc ārvalstu muitas.

Piegāde

Jūsu pasūtījums tiks piegādāts 3-5 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemsim jūsu maksājumu.Mēs kuģis savu Atopija.lv juridiskā adrese,lūdzu, apstipriniet, kad jūs maksājat par objektu.Mēs nepiegādājam uz nedēļas nogali vai svētku dienās

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Atopija.lv darījumu, un tā ir mūsu veiksmes atslēga.Pēc tam, kad veicat darījumu mēs uzņemam pozitīvu atgriezenisko saiti ar augstu reitingu.Lai apbalvotu mūsu sastāv pūles, lai nodrošinātu izcilu klientu apkalpošanu

Citi Seksa Produkti

Neuztraucieties, skatiet mūsu veikalā ir vairāk seksa produkts, kas gaida jūs.Noklikšķiniet, lai atgrieztos veikalā, mājas lapā.

Miscalin2021-02-11
"The Cage is not locking up securely due to it is made from Silicone. On the Positive Side it is werable for a long timeperiode. and the handling is far more comfortable cause all parts can flex."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti