Impulsa oximter SPO2 PR 8 stundas miega monitors Oximeter Asins Skābekļa Piesātinājumu metru Pirkstu Oled Portatīvo Oximet oximetro

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skābekļa portabl, miega maska, motora stundu skaitītājs ktm, , stundas laikā, lcd ekrāna laukums, skābekļa mērītājs, asins grupa, asins pressur mērītājs, oximet, contec cms50.

    €18.60 €29.53
  • Garantijas Laiks: 1 Gads
  • Parametrs: Asins Skābekļa,Sirdsdarbība,SPo2
  • Vienuma Tips: Asinsspiediens
  • Izcelsme: Ķīna
  • Parametri: SpO2 PR
  • is_ pielāgota: Jā
  • Jauda: 2*AAA 1,5 V alkaline baterijas
  • PR mērīšanas diapazons: 30bpm-250bpm
  • Izmērs: Pulse Finger Oximeter
  • Displeja Tips: OLED Displejs
  • Materiāls: ABS
  • Pieteikums: Pirkstu

Produkta Iespējas:

1. Displejs parametru : Skābekļa piesātinājumu (SpO2)-- Mērīšanas diapazons: 70-99% mērījumu precizitāte : 70%-90% ±2%.Ja vērtība ir mazāka 94%, Nepietiekama skābekļa apgāde. (PR)BPM -- Mērīšanas diapazons: 30 bpm - 250 bpm .PI -- Mērīšanas diapazons: 0.2%-30% , PI ir Perfūzijas Indeksa , tas liecina, Asins perfūzijas spēju .Miega Monitors reizi-8 stundas Un uzglabāt to kā atmiņas, tāpēc, ka lietotāji var izpētīt datus par sevi.Datus var sniegt profesionālu ārstu efektīva miega traucējumu ārstēšanai. 2. Displejs: Zils un Dzeltens divu krāsu OLED Ekrāns. 3. Displeja Virzienos: Četros Virzienos, Sešas displeja režīmi 4. Enerģijas taupīšana: Divas AAA baterijas varētu izmantot vairāk nekā 40 stundas 5. Sprieguma brīdinājums: ir Zema sprieguma brīdinājuma. 6. Automātiska shut-down): Automātiska shut-down 8 secends, kad tur nav signāls. 7. Priekšrocības: Integrējot asins skābekļa zondes un apstrādes displeja modulis, produkts ir viegli izmantot, zems enerģijas patēriņš, maza izmēra, viegls svars, un pārnēsājamo.

Paziņojums:

1. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, virzienā no akumulatora.2 baterijas, ir cits virziens, lūdzu, pārliecinieties, ka +/- labi. 2. Pirkstu jābūt savienotiem, kas ir pietiekami dziļa, vai to nevar uzņemties pasākums 3. Lūdzu, nav dreb pirkstu vai pārvietot ķermeņa mērījuma laikā, vai datu varbūt svārstīgs.

Piezīmes:

Sudraba rāmis veida funkcijas: SPO2/ PR / PI / RR Zelta rāmja tipa funkcijas: SPO2/ PR / PI /ODI4(Miega Monitoringa)

Iepakojuma saturs:

1. 1 x oximeter 2. 1 x vadu 3. 1 x skaistā kastē 4. 1 x angļu menual transporta iemesls , baterijas nav iekļautas .

Atgriešanās Politiku Ziņas:

1.Ja jums ir bojātu preci, jūs vēlaties, lai atgrieztos vai atlaides.Lūdzu, sazinieties ar mums 2 dienu laikā no jums saņemt sūtījumu. 2.Mēs atmaksāsim naudu, lai jūs, kad mēs saņemt atpakaļ priekšmetu vai aizstāt vienumu jums. 3. Visi atgriezt preces jānogādā ar tā oriģinālo iepakojumu un aksesuāri.Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas par atpakaļ nosūtītās preces.

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Kudyoyun2021-01-25
"Thanks for the quick delivery. The product is very good. The measurements are accurate and can be recorded"
Stilmans2021-01-28
"spedizione velocissima, il prodotto sembra buono e comunque è uguale alla descrizione. Il saturimetro l'ho potuto provare poco, non so se ho la funzione di monitoraggio delle otto ore, unica nota negativa è che l'istruzioni sono in lingua inglese , ma lo sapevo lo dicono anche nelle descrizioni. Comunque è ben fatto il foglietto illustrativo spiega molto bene, quindi dovrebbe essere facile da usare. Per lo scanner lo usato due minuti e da quello che ho visto la misurazione sia delle persone che delle stanze di casa è rapida e precisa. Ottimo acquisto! mi riservo di rilasciare nuova recensione più in là, quando avrò usato un po' questi due oggetti."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti