Sejas Tīrīšanas Birste Sonic Vibrācijas Mini Sejas Tīrītājs Ādas Pīlings Blackhead Noņemšanas Poru Tīrīšanas Līdzeklis Sejas Massager Ierīces

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tīru sejas, ķermeņa masāžas suka, tīras sejas, jade veltnis, personal massager elektriskā, brush cleaner grims, oclean birste sonic vadītājs, ezis sonic, aplauzums suka, gluda silikona sejas birste.

    €25.75 €46.81
  • Materiāls: Silikona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Jauda:
  • Modeļa Numurs: L106612
  • Zīmola Nosaukums: DearBeauty
  • Vienuma Tips: Suka
  • Barošanas Avots:
  • Suka Galvas:
  • Produkts:

Elektrisko Sejas Tīrīšana 3 Suku Spa Poru Tīrīšanas Galvaniskās Ūdensizturīgs Sejas Tīrīšanas Birste Spin Noņemt Blackhead Mašīna Iezīmes 1. Ātrgaitas motors nodrošinās spēcīgu vibrāciju un rotāciju, lai dziļi un pamatīgi, sejas tīrīšanai un sejas paceļot masāža pieredzi, viegli nodrošināt jūs ar svaigu, gludu un starojošu ādas izskatu tikai pēc tam, kad nedēļu lietošanas. 2. Ādas draudzīgas pārtikas klases silikona otu vadītājs sari var noņemt no netīrumu uzkrāšanās, netīrumiem un make up atlieku bez hurting jūsu maigo ādu, anti-baktērijas un alerģijas brīvu visiem ādas tipiem. 3. Dual noņemams un nomaināms suka galvas, var pilnībā atbilstu jūsu saliktas, izmantojot pieprasījumu, spirālveida birstīti galvu būs efektīvi savilkt seju ar paceļot efektu, bet punktu suka galvas, var dot iespēju relaksējoša sejas masāžas baudījumu, kā veicināt vielmaiņu un samazināt naudas soda līnijas un grumbiņas uz jūsu sejas. 4. IPX6 ūdensizturīgs dizains tīrīšana brīze un uzlabota, higiēnas un iebūvēto2000mAh akumulators var tieši powered by USB uzlāde, kamēr bāzes īpašnieks var saglabāt, galvenā ierīce droši ar stabilu atbalstu.Specifikācijas Materiāls: ABS, Silikons Krāsa: Zila(Kā Attēlā Redzams) Darba Spriegums: 3.7 V Strāvas Padeve: USB Uzlāde(Iebūvēts, atkārtoti Uzlādējams Akumulators) Akumulatora Kapacitāte: 2000mAh Intensitāte Pārnesums: 3 Pārnesumiem(Regulējams) Indikators: Gear1-Sarkanas Gaismas, Gear2-Zaļā Gaisma, Gear3-Zila Gaisma Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IPX6 Uzlādes Laiks: 4Hrs Gaidīšanas Laiks: apmēram 60 Dienu laikā Produkta Izmērs: Kā Parādīts Attēlā Piezīme: Lūdzu, ļaujiet dažas novirzes dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Matthewslabber22020-10-28
"My Instagram supplier Delivery Week because shipping from Russia. He brought home a courier. I like I recommend!!!!!"
Ayrton Slip2020-10-16
"Very fast delivery TC IML, I will use"
Alekseenko 842020-11-13
"I use, I like"
Stacyscotto2020-10-07
"The goods came quickly, tracked all the way. I'm happy with the purchase. Recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti