Bezmaksas piegāde Jaunu 20pcs/daudz 70cm garš 3x2mm Antīkas Bronzas Pārklājumu Kabeļu Ķēdēm Saistīt Kaklarota Pabeidzis Stikla Pudelīte ar Kulonu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: japanes zvejas līniju, lee min jung auskars, j5 pro original lote, inžektora 23250 02020, lens hood 52 reverse, spuldzes prado 120, lūpu zīmulis ir mīksts sarkana, ilgi kakla siksna atslēgas, inžektora 23250 50080.

    €7.09 €8.87
  • Metālu Tips: Vara
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: ZLSZZAN
  • Stils: Classic
  • Kuloni Tips: slide
  • Formas\raksts: KĀRTA
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Materiāls: Metāla
  • Sods vai Modes: Modes
  • Modeļa Numurs: 2*3mm

Uzmanību:

1. Stikls ir fra gile , Lūdzu, ca reful valkā , pievērsiet uzmanību tam, lai drošības

2.Visas ir roku darbs , Tāpēc nedaudz atšķiras pa vienam ir neizbēgama.

3.Jo handmaade.tātad, tas ir iespējams, ir maz deformācijas dažreiz., tiny burbulis un tā tālāk,pls to zināt, pirms maksāt,paldies.

izmērs Dia no sastrēgums Dia bumbu ķermeņa fit ar tukšu laukumu rādīšana 16*4mm

4mm 16 mm 4mm 18*5mm 5mm 18mm 5mm 20*5mm 5mm 20mm 5mm 20*12mm 12mm 20mm 12mm 25*15mm 15mm 25mm 15mm 30*20mm 20mm 20mm 30mm 38*25mm 25mm heigh 38mm 25mm 50*18mm 18mm heigh 50mm 18mm

piezīme:

krāsas displejs attēlā var nedaudz atšķirties no faktiskās postenis, jo gaismas ,ja jūs nevarat pieņemt šo atšķirību,lūdzu, nevilcinieties, lai to pasūtīt.tvertnes.Šajā postenī neietver kurpes.ja jūs vēlaties .lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to pasūtīt .

100% Apmierinātība:

Pirms vai pēc tam, kad jūs nosakāt savu pārdošanas objektu ,ja jums ir kādi jautājumi,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums 24 bussiness stundas pēc tam,kad jūs saņemtu iepirkuma priekšmetus,ja jums nav apmierināti ar savu produktu ,jums būs ieguvuši visu, kompensācija, izņemot gadījumus, piegādes maksa.jo es uzskatu, ka klientam ir tiesības uz visiem laikiem.

maksājums:

Mēs pieņemam Darījuma ,drošības apsvērumu dēļ, mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.

ietver: kredītkarte, T/T,pārskaitījumiem, Western Union .Kad jūs nodot priekšmetus grozam un kases, jūs varat iet uz priekšu ar maksājumu metodi, vēlamais.

mēs arī to oem pasūtījumu,mēs esam goldkey loceklis nodro scaron.

piegāde:

Visi mūsu preci sūtījums tiek pa GAISA PASTU vai EMS ,UPS vai DHL.Postenis sasniegt lielākā daļa valstu, 20 dienu laikā pēc HK post,tas aizņem vienu nedēļu EMS ,4-7days ar UPS,DHL.

veids sūtījumu varētu atšķirties ar to daudzumu, lai jūs.kad mēs kuģis ar GAISA PASTU,Ja jūs nevarat saņemt pastu, pēc 30 dienām no dienas, kad mēs nosūtīts uz jums, lūdzu, sazinieties ar mums tieši .Mēs būsim kopā ar jums, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.mēs būtu vienmēr gatavs.

Noteikumi par Sūtījumu:

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar Darījuma.

atgriešanās politika:

Ja prece nav savienojams vai ir bojāta,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā.

taču jums būs jāsedz izmaksas par atgriešanos, ja vien prece ir apstrīdēti.

atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir

apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu ikvienu strīdu,

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti