Alfajr Laika Skatīties Islāms Lūgšanu Atbalstu arābu angļu Valodu Labāko Musulmaņu Dāvanu Azan pulkstenis ar Automātisko Qiblah Athan Signalizācija

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: smartwatch, benyar vīriešiem skatīties, mīlestība angļu valodā, vīrieši skelets skatīties, pulkstenis mēness fāzes, musulmaņu, karnevāla tritija skatīties, pulkstenis islāmu, ciparu skatīties, bangladešas.

    €24.72 €35.31
  • Ūdens Izturība Dziļums: 3Bar
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Joslas Platums: 23mm
  • Joslas Garums: 25cm
  • Sertifikācija: CE
  • Band Materiālu Veids: Gumijas
  • Gadījumā, Ja Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Modeļa Numurs: KB0080
  • Kustība: Digitālā
  • Dial Diametrs: 32mm
  • Dial Logu Materiāla Veids: Hardlex
  • Vienuma Tips: Digitālo Rokas Pulksteņi
  • Stils: kleita
  • Gadījumā, Ja Forma: KĀRTA
  • Skavu Veids: Sprādzes
  • Iezīme: Nedēļas Displejs
  • Zīmola Nosaukums: eBuylives
  • Gadījumā Biezums: 12mm
  • Kastes & Gadījumos Materiāls: Nē pakete

Korāns Grāmatzīmi Šo funkciju izmanto, lai ierakstītu pēdējā Sūra nosaukums un Dzejolis skaits ir sasniegts, lasot korānu *Deviņi sistēmas taqweem programmēt pulkstenis AL-HARAMEEN izmanto vietējo taqweem vai visplašāk izmanto taqweem sistēmas par savu pilsētu.Citas standarta taqweem sistēmas ir pieejamas, ir šādi: *(DF) Vietējās taqween (H) Atlases Hanafi metodi, ASR 15 Umm al-Qura taqweem 18 Umm al-Qura taqweem 19 Umm al-Qura taqweem 18.17 Musulmaņu Pasaules Līgas (Musulmaņu Līga) 19:17 Ēģiptes taqweem (Ēģipte) 18: 18 Universitātes Zinātnes Islāma Karači (Hanafi taqweem) 15:15 Savienība Islāma Society of North America (ISNA) 1:30 noteiktā laikā Fajr laiks ir noteikta kā fiksēta laika intervālā pirms shrooq laikā.Isha laiks ir noteikta kā fiksēta laika intervālā pēc Magrib azan.Šī sistēma tiek izmantota, Ziemeļeiropā. *Pēc Iqamah (Atpūtas laiku, dievu) Pēc tam, Iqamah divus veidus, kā turpmāk: 1. Ja jūs uzstādītu minūtes, lai Iqamah ,skatīties tiks ņemts vērā, atpūtas laiks, lai Iqamah no protokola jums ir iestatīts uz 0 . 2. Ja jums nav iestatītu minūtes, lai Iqamah,ka skatīties būs vērā minūtes pēc azan no 0 līdz 30 . *Automātiskā Iqamah signālu uz visām lūgšanu Šī unikālā iespēja atgādināt katru dienu, tieši tajā pašā laikā attiecībā uz azan laikā.Piemēram, pieņemsim, ka jums iestatīt lūdzieties, signalizācija, 12:15 PM un ZUHR azan ir pēc 12:00 PM.Nākamajā dienā, ja ZHUR azan laiks kļūst 12:01 PM, tad automātiski šis signāls tiek mainīta, 12:16 PM.Šajā gadījumā, jums būs mosties 15 minūtes pēc ZHUR azan laikā katru dienu.Datums ZHUR Azan ZUHR Signalizācijas 1. MAIJS-12:00 12:15 PM 2. MAIJĀ 12:16 PM 12:15 PM automātiski izmaiņām, 12:16 *Ikdienas trauksmes Signalizācijas 1. un 2. modinātājs ,šīs divas dienas signāli tiek regulāri signālu, kas atskan, tajā pašā laikā katru dienu. *Qibla virzienā Qibla virzienā (salīdzinot ar Ziemeļu) var tikt parādīta.Qibla leņķi tiks parādīts arī starp 0 un 360 grādu, pulksteņrādītāja virzienā no Ziemeļiem. *Pēc hidžras un gregora kalendāriem : Gregora vai pēc Hidžras kalendārs var tikt parādīta.Ar Hidžras kalendāra šādi Gregora dienā, un tas ir balstīts uz astronomijas mēness novērošana pie Meku. *Zils EL atpakaļ gaismas *Laika Displeja opcija kā 12 (am/pm vai 24 stundas *Var viegli pievienot jaunu pilsētu(Garuma & Garuma&GMT informācija) *Daylight Saving Time opcija ( par valstīm, izmantojot šo sistēmu ) Kopums Sarakstā 1 x Azan Watch 1 x Lietotāja rokasgrāmata 1 x Dāvanu kastē

Maksājuma 1)Mēs pieņemam Darījuma, Boleto,Visa, Mastercard,Qiwi, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, Bankas Pārskaitījums, bankas karti un kādu Metodi jūs varat samaksāt par Atopija.lv. 2)Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums. 3)Šeit, lūdzu, skatiet Paymen Palīdzības Centru: http://help.Atopija.lv/categories_Payment.html Sūtījuma 1. Nometiet Kuģniecības, Mēs atbalstām Nometiet Kuģniecības, Mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu uz sava klienta, Lūdzu atstājiet jūsu klienta;s adresi, ja jums vietu secībā. 2. Piegādes Laiks DHL/UPS/FedEx: 4-15 dienas Atopija.lv Premium Piegāde: 15-20 dienas Atopija.lv Standarta Piegāde: 24-44 dienas China Post Air Pasts: 15 - 60 dienām Laipni Paziņojums: Sakarā ar Muitas un laika apstākļu vai Iepirkšanās Sezonas, piemēram, Ziemassvētku un 11.11 par Atopija.lv, piegādes termiņš var aizkavēt kādu laiku, bet pārliecināts, ka mums būs pagarināt piegādes laiku jums.lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi gaidīt mazliet vairāk laika.Garantijas un Garantiju 1) 12 mēnešu garantija, nopirkt ar pārliecību. 2) Visas preces ir pilnīgi jaunas un kas izturējušas stingru kvalitātes pārbaudi. 3) Ja jums nav satisied, kad jūs to saņem, un vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 3 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Atsauksmes Mēs centīsimies jums sniegt labu pakalpojumu, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, lūdzu, sazināties ar mums pa Atopija.lv ziņas, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms atstājot 1-3 zvaigznes atsauksmes, mēs jums prieks, lai jums sniegtu apmierinošu risinājumu.No visas sirds novēlu jums labu iepirkšanās laiku, un ceram, ka mūsu pulksteņi var dod jums vairāk laimīgs laiks.Paldies!Svarīgi, krievu klienta lūdzu, norādiet Pilnu Nosaukumu un Pabeigts Adresi, krievijas Federācijas importa politiku, to pieprasa.

Kykolka Zzz2020-12-23
"Excellent quality azan, qibla watch, similar features as Alfajr watch that I bought in Makkah in 2019. A bit short strap. Suitable for person with small wrist or for children."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti