2020 " JAUNĀ 850W Barošanas Active PFC Silent Fan ATX 12V PC Datora SATA Gaming PC Barošanas ar LED Datoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gadījumā, pfc, atx pc, kamera microfone, pc barošanas avots, dc atx, dzesētāja ventilatoru master, darbvirsmas datoru, izvēlieties rakst, atbalsta pc spēļu, ieguves platformas komplekts, mini-pc power suply.

    €47.70 €73.38
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Vērtējums Jauda: 801W - 900W
  • Ieejas spriegums: 220V
  • Moduļu: Pilnībā Modulāra
  • Kontaktdakšas Tips: ES Plug
  • Grafikas Karte 12V Pin kodu: 8 pin +2 x 6 pin
  • PFC Tips: Aktīvs
  • Modeļa Numurs: 850W Barošanas PFC
  • Skaits SATA Porti: 4
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • D-veida Autobusu Skaits: 3
  • CPU Barošanas Savienotājs: 8 pin
  • Zīmola Nosaukums: LEORY
  • Sertifikācija: CE
  • Iepakojums: Jā
  • 80 PLUS Sertifikācija: Zelta

Apraksts:

Gadījumā veida: galddators

Jauda standarta: ATX 12V 2.31

Gadījumā CPU diapazons: pilna platformas

PFC tips: aktīvais PFC

Nominālā jauda: 850W

Skaits 12V saskarnes: 8pin+2x6pin

Atbalsta vairākas 12V: atbalsta

Skaits, d-veida saskarnes: 3

CPU jaudas interfeiss: 8PIN

Skaits SATA porti: 4

Spriegums: 220V

Funkcijas:

- Pagarināt vadiem, līnijas atpakaļ.Jauda pagarinājuma vadus atbalstīt visus augstākās klases grafikas KARTES, 12V pietiekamu energoapgādi.

- Izturīgs izejas, spēcīgu varu.Uzlabota 12V, lai apmierinātu vidēja un augsta video KARTES, vairāk stabila jauda sniegumu.

- Izmantojot INTEL ATX12V versija 2.31 strāvas specifikācija labāku saderību sniegumu, vairāk izcilu stabilitāti.

- Sākotnējais enerģijas piegādi, izpildi vairāk stabilu izcilu un paliekošu spēli jauda.

- 12cm, caurspīdīgu joslu indikators trokšņu samazināšanu, ventilators, RGB ventilators augstas klases atmosfērā, samazina strāvas troksnis, efektīvu dzesēšanas, inteliģentās temperatūras kontroles shēmas.

- Elektroenerģijas patēriņš, iebūvēta enerģijas taupīšanas kontroles čips gaidīšanas ir mazāks par 1w, un sešas reizes aizsardzību ietaupa enerģiju (over current/pār spriegums/zem sprieguma/pār temperatūra/pār jauda/short circuit).

- Profesionālās grafikas karte, barošana, izejas strāva ir lielāka nekā CPU barošana, lai apmierinātu pašreizējo grafikas kartes jaudas daudz vairāk, nekā CPU jaudas patēriņa tendences.

- Ievērot labas circuit dizains, var pielāgoties lielāku spriegumu diapazonā.Tajā pašā laikā, izmantošanu likmi galvenā elektriskās enerģijas ir vairāk, tad rezultāts ir vairāk stabila, efektīva enerģijas taupīšana.

Paketē iekļauts:

1 x Active PFC PC Barošanas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 15 dienu laikā no rīkojuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums jāizpilda 15 dienu laikā.

{infomodule}

Postenis tiek piegādāts 5 darba dienu laikā, kad pilns maksājumu apmērā.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

Atgriešanās:

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ

Garantijas laiks:

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas,ja preci ar defektiem 3 mēneši,Mēs piedāvājam nomaiņa withour papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša,Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ,Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Hyzyus6uoo2020-10-15
"The goods came whole, the work has not yet checked, later I will add a review about the work."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti