5 Režģi Zem Gultas Uzglabāšanas Soma Salokāms Apģērbs, Glabāšanas Kastes Putekļu Pierādījums Mājās Skapis Organizators Lapa Apģērbu Rangement Kaste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaste skapis, rūtiņu aa un aaa, rangements kempings, lapa ūdensizturīgs, gulta kabatas, rangements plastmasas, mucu vīna, skapis, apavu uzglabāšana, dārzeņi gultas kaste, ozolkoka mucas.

    €5.81 €9.84
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Artikula numurs: 5 tīkliem
  • Materiāls: Neausts Audums

Produkta parametru:

Nosaukums: Underbed Uzglabāšanas Maiss

Materiāls: neausts audums

Krāsa: zils, pelēks

Produkta izmērs: 97 x 33 x 15 cm

Motīvs:

MULTI MĒRĶIS UZGLABĀŠANAS IZVĒLE: Mūsu zem gultas uzglabāšanas konteineri lieliski zem savas gultas.To izmanto regulāri un sezonas apģērbs , Apavi , Džemperi veļa un ir Lieliski piemērots mājas, koledžas kopmītnes, skapis, guļamistaba, pagrabu un Ar to palīdzību top caurspīdīgu logu, jūs atradīsiet to, kas iekšpusē viegli un ātri.

VIEGLS UN PĀRNĒSĀJAMO : Zem gultas uzglabāšanas konteineri Veikt rokturi lifts, somas kraušanas vai transportēšanu no vietas, Viegli pārvietot, lai plaukti, skapji, Ātri pack/izkravāt starp sezonām, kas ceļo, pārvietojas, vai cik nepieciešams.

IDEĀLS KLASIFIKĀCIJAS KOMPLEKTS & MODERNIZĒTAS RĀVĒJSLĒDZĒJU: 5 nodalījumi ir norādīta vienāda izmēra, šķirošana jūsu aksesuāri ātri un glīti, un padarot tos viegli atrast.Mēs izmantojam augstākās kvalitātes rāvējslēdzējs galvas un rāvējslēdzēji, teikt ardievas, lai trausla rāvējslēdzēji jau tagad!.

IZGATAVOTS NO SPĒCĪGAS neausti AUDUMI: uzglabāšanas soma ir izgatavota no videi draudzīgs, izturīgs, neausta auduma materiāli, kas tiek lietoti, lai rokturi.Un "H" tipa roktura struktūru, novērš būt ripped starplaikā.Katrā nodalījumā ir atsevišķā logā, lai apskatītu un noteiktu uzglabāto priekšmetu ar vieglumu.

Iepakojuma saraksts

Paketē iekļauts:

1 * Underbed Uzglabāšanas Maiss

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti