COOLMOON 2GAB Datora RGB Krāsu Gaismas Lentes Šasijas ar Gaismas Kontrolieris ar rība Daudzkrāsu RGB Piesārņojuma Krāsu Lampas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ventilators rgb, bārs led rgb, gadījumā, led pc, coolmoon ventilators, coolmoon ventilators rgb, cooler rgb, coolmoon led, ventilators balta, rgb, coolmoon, cooler coolmoon.

    €16.12 €20.15
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } COOLMOON 2GAB Datora RGB Krāsu Gaismas Lentes Šasijas ar Gaismas Kontrolieris ar rība Daudzkrāsu RGBPiesārņojuma Krāsu Lampas

Gan datoru, augsta un zema konfigurāciju, var savu sapni krāsu led sloksnes, lai jūsu pc modding lietas tagad.Pārklājums ar īpašu gaismas difūzija materiāla, kas uzlabo gaismas vienotību.

Forši, apgaismojuma vadības sistēma, bezvadu tālvadības pults.Gaismas valdes mazā 4PIN barošanas interfeiss, kas nepieciešams, lai būt pieslēgts gaismas josla ostas pārzinis.

Gaismas rokasgrāmata virsmas gaismas josla ir izgatavota no caurspīdīga kristāla materiāls, kas parāda sajūtu, cieņu, līdzīgi kā dimants, un rada stilīgs un atdzesē atmosfēru.

Lampas sloksnes ir izgatavots no alumīnija sakausējuma ar anodic oksidācijas un galvanizācijas, lai novērstu krāsu izbalēšanu.Tas ir skaists un izturīgs.

Apakšā gaismas josla pieņem rība iesūkšanas dizainu, kas var būt stingri adsorbcija uz metāla plāksnītes ar šasijas, un uzstādīšana ir ērti.

Produkta nosaukums: RGB gaismas josla

Interfeisa tips: mazā 4PIN

Nominālā strāva: 0.35 A

Nominālais spriegums: DC 5V

Stieples garums: 485mm±10%

Produkta izmērs: 280x12x15 (mm)

Piezīme: mazo 4PIN saskarni, kas jāizmanto ar šo zīmolu kontrolieris!

krāsa:kā parādīts attēlā

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

Iepakojuma Saturs:

2 x RGB Gaismas Lentes

1 x Tālvadības pults

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti