1 Kārba Misiņa Stieples Caurules Cemme Krelles Aizsargs 6. Ailē Krāsas Rotaslietu izgatavošana Secinājumi Sudraba, Zelta Antīka Bronza

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spta misiņa stieple, mikro misiņa stieple, guedel caurule, atbalsta caurule, misiņa caurules, izmantojot aerea, misiņa stieple ar serdi, 3mm misiņa caurule, misiņa stiepļu sieviete, misiņa Caurules.

    €5.19 €6.93
  • Rotaslietas Secinājumi Tips: Cemme Un Beigu Krelles
  • Zīmola Nosaukums: divreiz vienu
  • Materiāls: Misiņš
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi

Izmērs: par 0.24 collas (6 mm) plaša, 0.2 collas (5mm) garš, 0,08 collu(2mm) bieza, caurumu: 0.06 collas(1,5 mm); Daudzums: par 15pcs/nodalījuma.Par 180 gab. kopā.Materiāls: Misiņš.Apdare: Niķeļa Bezmaksas.Lietošana: Terminators.Tie ir ļoti viegla, bet izturīga.Ideāls, lai izveidotu profesionāla izskata rotu.Apgūt vienkāršu un aizraujošu metodes, lai padarītu rotaslietas, tāpat kā jūs redzēt lielveikalos PandaHall Elite plastmasas kastē, kas ir iekļauts, arī palīdzēs jums viegli uzglabāt rotaslietas secinājumus.Piezīme: attēlā redzams ir pārstāvniecība objektu, jūs varat saņemt no faktiskā izmēra priekšmetus.Attēlu var parādīties lielāki uz jūsu ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu iestatījumu katra atsevišķa monitora.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet izmēru pirms pirkšanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti