Polaroid Instax 2x3 Collu Premium ZINK Filmas fotopapīrs TWIN PACK 20/50 Loksnes Snap Touch Z2300 SocialMatic Instant Printeri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: instax mini, fujifilm instax laukumā filmu pack, filmu instax mini, fujifilm, instant printeri, inkless kabatas printeri, instax albums dienasgrāmata, instax, papīra zink, mini polaroid papīra.

    €13.70 €17.34
  • Modeļa Numurs: zink
  • Saderīgu Kameru Zīmolu: Polaroid
  • Filmas Veids: Instant Film
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: fujifilm
  • Izcelsme: MUMS(Izcelsmes valsts)

Uzreiz izdrukāt jūsu fotogrāfijas ar ZINK Nulles-Tintes Drukas Tehnoloģiju.Tavas fotogrāfijas iznākt smudge necaurlaidīgs, ūdens izturīgs, un asaru izturīgs ar lipīgu atpakaļ par papildu jautri.Saderīgs ar Polaroid Piparmētru, Polaroid Snap, Polaroid Snap Touch un Polaroid Z2300 tūlītējās digitālās kameras.Saderīgs arī ar Polaroid Piparmētru un Polaroid Zip instant photoprinters.

Funkcijas

ZINK Nulles-Tintes Drukas Tehnoloģija

2x3" krāsu fotogrāfijas

Smudge necaurlaidīgs, ūdens izturīgs, asaru izturīgs fotogrāfijas

Peel un stick foto papīrs

Maksājuma

Mēs kuģis vienumus 2days (izņemot valsts svētku dienas) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

Piegāde

Mēs izmantojam Post Aviopasta Pakalpojumu, ņemot 14-21 darba dienā uz jūsu norādīto adresi ar sekošanas numuru, ar reģistrācijas.Ja klients nolēmis veikt express pakalpojumu no EMS, UPS, DHL utt, lūdzu sazinieties ar mums citātu un papildu vienošanās.Tomēr mēs neesam atbildīgi par visiem nelaimes gadījumiem, tarifu, nekavējoties, papildus maksu un maksu, bet pircējs.

Garantijas laiks

Ja priekšmeti tiek damanged un nesakrīt, kā descirbed, lūdzu, informējiet mūs par kompensāciju 3 dienu laikā pēc saņemšanas piegādi.Mēs pieņemam tikai preces, kompensācijas, kā sākotnējā stāvoklī, kas iekļauti iepakojumā.Lūdzu, ņemiet vērā, pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Atsauksmes

Iespējams, mēs esam jūsu pozitīvas atsauksmes, jo 5 zvaigznes, ja pakalpojums ir saticfactory jums - mūsu vērtība klientam.Pretī, vai jūs varētu lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājot mūs negatīvu komentāru?Mums ir prieks dzirdēt, un slove visu problēmu.Paldies ļoti daudz!

Fordlowrider972020-08-28
"A llegado muy rápido , todo correcto a falta de probarlas pero imagino que bien "
Jcoche 3212021-01-29
"He arrived in 19 days at the house and in perfect condition, super well packed, I still don't taste it, I will go up after such"
Brandt Nsk2020-09-02
"Delivery took forever but it may be because of Coronavirus. Great product, absolutely will buy again."
Iikokocik42021-01-09
"muy bien, aun no la e probado"
Bahtiyor 682021-01-06
"Just what I expected, good quality and fast shipping :)"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti