New augstas kvalitātes master Loga Vadības Slēdzis VW Golf MK5 MK6 Tiguan Touran Jetta Passat CC Caddy OE: 5ND 959 857 5K4959857

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kniežu vw caddy 3, volkswagen sharan, vw sharan, 2010. gadā volkswagen tiguan, passat r, eļļas sūknis vw, golfa lietus sensors, 5k4 959 857, volkswagen fox, 5ND 959 857.

    €10.82
  • swicth izcelsmes: Zhejiang
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9000
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Gads: Jaunu Tieši No Rūpnīcas
  • Modeļa Nosaukums: 5ND 959 857 5ND959857 5K4 959 857 5K4959857 5K4 959 857 XSH
  • Objekta Garumu: 3.5cm
  • Materiāla Tips: liels ABS Plastmasas
  • Postenis Svars: 0.1kg
  • Postenis Diametrs: 3cm
  • Zīmola Nosaukums: DCOC
  • Auto Maker: vw
  • Uzstādīt: VW Golf MK5 MK6 Tiguan Touran Jetta Passat CC Caddy
  • Objektu Platums: 2.7cm
  • Īpašas Pazīmes: no
  • Postenis Augstums: 4.9cm

Mēs piedāvājam atlaidi jebkurai vairumtirdzniecības pasūtījumiem.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu.

Pakete Ietver:

1X Master Logu Maiņa

Daļa Numurs: 5ND 959 857

Lūdzu, Apstipriniet Daļas Numuru, Pirms Iegādes

Uzstādīt:

VW---JETTA 2006-2011 MK5 prototips VW---GOLFA 2005. - 2012. GADAM MK5 MK6 VW---PASSAT 2006-2010 B6 (3.C) VW---TIGUAN 2009. - 2012. GADAM VW---PASSAT CC 2009. līdz 2011. gadam, VW---GTI MK5 MK6 VW---EOS no 2005. līdz 2011. gadam

Visas preces ir pārbaudītas un pārbaudītas, uzmanīgi ar mūsu tehnisko departamentu, pirms nosūtīšanas.Visas preces ir pārbaudītas un pārbaudītas, uzmanīgi ar mūsu tehnisko departamentu, pirms nosūtīšanas.Tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai nav bojājumu, pirms parakstīt paku .Ja ir, lūdzu, ir tas, kas ir ierakstīts ar kurjeru un iesniegt prasību no loģistikas.Ja kurjeru atsakās atvērt paku, var atteikties parakstīt.Paldies par jūsu sapratni un sadarbību!

Par bezmaksas piegāde

Dažās valstīs, mēs izmantosim NL pastu, Zviedrija pastu vai DHL Global Mail,ir atkarīgs no jūsu apgabalā.Ja jums ir citas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums.

garantijas laiks

Mēs orderi produkta pret materiāla un ražošanas defektiem, saskaņā ar parasto patērētāju tiesību izmantošanu attiecībā uz 1 gads no iegādes datuma(cilvēka nepareizas lietošanas rezultātā izslēgts).

Kompensācijas: pilna pirkuma cena mazāk Kuģniecības un Pārkraušanas tiks atmaksāta pēc atgriešanās no objekta.ja piegāde bija bezmaksas, kompensācija būs pilna pirkuma cena mazāk kuģniecības izmaksas.preci jāatgriež nebojātā oriģinālajā iepakojumā

Kļūdains preces: Ja prece ierodas kļūdains, mēs apmainīt to nomaiņu.ja vēlaties kompensāciju.pilna pirkuma cena mazāk Kuģniecības un Pārkraušanas tiks atmaksāta pēc tās atgriešanās.ja piegāde bija bezmaksas, kompensācija būs pilna pirkuma cena mazāk kuģniecības izmaksas.

Visi atgriežas jāsūta jūsu vietējā reģistrēts pastu vai EMS(Mēs neesam atbildīgi par atpakaļ nosūtīšanas izdevumus).Ja jūs kuģis ar DHL, UPS vai citiem, mēs neesam spējīgi to saņemt, jo Ķīna Pasūtījuma regulu.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos adresi un informāciju.Mēs neuzņemamies atgriežas bez brīdinājuma iepriekš.

piegāde:

1.Nodevu,nodokļu un jebkādu pasūtījuma nepieciešams maksājumus, kas jāmaksā, lai pircējam, ne pārdevējam.Lūdzu, apstipriniet ar savu pielāgoto pirms rīkojumu, ja neesat pārliecināts.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēja atteikums maksāt virs maksa, mēs NEBŪTU nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.

2. Mēs TIKAI kuģis uz tavu reģistrēto adresi Atopija.lv.Tā ir pircēja atbildība, lai pārliecinātos, vai adrese ir pareiza.Lai padarītu kuģniecības efektīvu, lūdzu norādiet savu tālruņa numuru, lai detalizēti.

Vairumtirdzniecības Izmeklēšanu:

Jūs varat sasniegt mums, izmantojot īsziņu, lai uzzinātu vairumtirdzniecības programmu.Lūdzu arī ļaujiet mums zināt jūsu detalizētas prasības, piemēram, posteni, daudzumu un desternation utt.Mēs saņemt atpakaļ uz jums 1 darba dienas laikā.

Transports laiks:

* Starptautiskie kravu atšķirties, atkarīgs jūsu atrašanās vietu, un jūsu valsts politika, un tā tālāk, mēs nevar garantēt precīzu piegādāt datums, bet mēs nosūtīsim postenis, lai jums, cik ātri vien varam. * Ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ir nepieciešama palīdzība, mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.Paldies par jūsu sapratni.

Angel Diaz 22020-10-07
"Alles OK"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti