Trekns NF-Ruby Volcano Sprausla 1,75 mm Savietojams Augstas Temperatūras E3D V6 Vulkāns Hotend J-vadītājs 3D Priter Daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: par hyundai sonata nf, žvadzoņa, ender 3 hotend metāla, hotend v6, e3d, v uzgalis, e3d v6 dual hotend, bloķēt vulkāns, vulkāns, e3d v6.

    €46.05 €51.16
  • skrūves vītne: M6
  • Uesd par: Vulkāns karstā beigām
  • Vienuma Tips: Uzgalis
  • Drukāt: Petg Abs (Pei) Peek Neilona Oglekļa Šķiedras
  • Zīmola Nosaukums: Trekns
  • Izmērs: 21*7
  • Sprauslas, Kuru Izmērs: 0.4/0.6/0.8 MM
  • VIRSMA: Gluda

Šis ir augstākais precizitātes sprauslu jūs varat atrast visos veikalos.Tas ir mākslas darbs.Lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu 3D printeri entuziasti, mūsu veikals ir radījis virkni 3D printeri, aksesuāri, lai padarītu 3D printeri, vairāk ideāls.Ar dinamometrisko atslēgu, ir nepieciešams uzstādīšanas laikā sprauslu.Sprausla ir pakļauti maksimālais griezes moments 5 N. m.Kas pārsniedz šo momentu sabojās misiņa ielaidumu.Ja jums nav dinamometrisko atslēgu.Tad tas nav svarīgi.Nelietojiet pārāk daudz spēka, instalēšanas procesa laikā, lūdzu, mēģiniet kontrolēt savu spēku.

Motīvs:

Šie uzgaļi ļaus jums drukāt spolei pēc spolei Oglekļa Šķiedras, Bronzefill un citiem abrazīviem materiāliem.Viņi arī atstāt īpaši beautful drukāt ar TAA , ABS un citi pavedieni.Drukāšanas Oglekļa Šķiedras standarta Kodols būs iznīcināt to completley ar dažas stundas vai mazāk kā 500g pavedienu.Šo uzgali var izdrukāt visu diennakti, nedēļu pēc nedēļas.

Apraksts:

Skrūves vītne: M6 Izmērs:21mm*7mm Materiāls:Misiņš&Ruby Izmantot:1,75 mm Sprauslu precizitāti:0.4/0.6/0.8 mm 1.Vulkāns sprauslas ir paredzēti ar ātrumu prātā. 2.Vulkāns sprauslas excel kopumā slāņa augstumu ar ļoti augstu plūsmas ātrumu 3.Visi vulkāns sprauslas ir marķēti tā, ka jūs zināt, tieši to, kāda izmēra jums strādājam, netīrām rokām! ar.Piezīme: Vulkāns sprauslas ir saderīgi tikai ar Vulkāns bloku.

Iepakojums:

1gb Ruby uzgalis

T0m Cost4neves2021-01-08
"this is the worst nozzle i ever tried , never buy this unless you want to waste your own money and alibaba will not make it right because he is one of them :) "
Moisonia2021-01-26
"top"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti