Koka Kurpju Nestuvēm Shapers Vīriešiem MUMS Apavu Izmērs 8~14

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: koka kurpes nestuvēm, koka tupeles, koks, vintage apavu stiepšana mašīna, apavu nestuvēm koka, apavu izstiepēji sievietes vīrieši, paplašināt apavu, apavu nestuvēm koka, boot wood apavu koku, apavu koku koksnes, vīriešu apavu nestuvēm.

    €4.89 €8.58
  • Modeļa Numurs: Apavu Izstiepēji
  • Zīmola Nosaukums: Phenovo
  • Materiāls: Koka
  • Modelis Tips: Raibs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

MATERIĀLS:Koks.Var izmantot, lai stiept, gan garums ,platums un augstums no kreisās vai labās kurpes.Spiediena samazināšanas spilventiņi/vietas ir iekļauti, lai stiept mērķa zonās, lai saglabātu formu tulznām, varžacīm vai bunions.

LIETOŠANA: Palīdz ar Saspringto Kurpes vai Čūlas, Bunions, Tulznas, Varžacīm, Hammertoes, kas Pārklājas, Kāju, Kājām, Sāpes, Satvertu Pirkstiem.

TĒRPS: Var izmantot sandales,cēloņsakarībām, kurpes,modes čības,dzīvokļi,sūkņi,palūrēt pirkstiem,norādīja toe,ķīļi,ādas apavi utt.

Izmērs:Sievietēm/US Izmērs 5-8,Sieviešu/US Izmērs 6-9,Vīrieši/US Izmērs 8-14

Specifikācija:

KĀ LIETOT:

1.Sākumā, ievietojiet noņemamo datu spiediena samazināšanas sveces atbilstošu caurumiem, kur reljefs ir nepieciešams.Pēc tam ievietojiet nestuvēm apavu.

2.GARUMS STIEPT :Pagrieziet apaļas plastmasas rokturi pulksteņrādītāja kustības virzienā, līdz jūs sākat redzēt virsmas spiediena rādot uz apavu.

3.PLATUMS STIEPT :Savukārt "L-Veida"metāla kloķa rokturi pulksteņrādītāja kustības virzienā, līdz jūs sākat redzēt virsmas spiediena rādot uz apavu.

4.Sagaidiet LABĀKOS REZULTĀTUS:Atstāt apavu nestuvēm vietā, vismaz 24 stundas.

5.NOŅEMT NESTUVĒM NO JŪSU KURPES:Pagrieziet rokturi, jo pulksteņrādītāja kustības virzienam

Komplektā Ietilpst:

2x apavu izstiepēji

4x spiediena samazināšanas sveces

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti