YuanTing 5 Collu TFT LCD Ekrāns, Auto Monitors HD 800*480 Atpakaļgaitas Parkošanās Monitors 2 Video ieejas Priekšā/Backup Kameras DVR

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stikla monitorā, 5inch auto monitors, 10 collu monitors, , dvr monitors, siltuma lcd, lcd displejs, 7 collu auto monitors, 5 lcd, 5 collu android, monitora.

    €16.14 €16.47
  • TV Sistēma: PAL/NTSC
  • Vienuma Tips: Auto Monitori
  • Strāvas Padeve: DC 12V-24V
  • Materiāla Tips: Plastmasas+Stikls
  • Izvietojumu: In-Dash
  • Modelis: Automašīnas Bezvadu Atpakaļskata Parkošanās Sistēma
  • Modeļa Nosaukums: ZJ
  • Monitora Izšķirtspēja: 800*480 dPixels
  • Zīmola Nosaukums: YuanTing
  • Postenis Izmēra: 115mm*55mm
  • Ekrāna Displejs: TFT - LCD
  • Veids: Atpakaļskata Monitors w/o Cam Komplekts
  • Kameras Savienojuma Tips: vadu, bezvadu
  • Postenis Svars: 300g
  • Saderīgas Automašīnas Marka: Universal
  • Displeja Izmērs: 5"
  • Rezolūcija: 800x480

YuanTing 5 Collu TFT LCD ekrāns, Auto Monitors HD 800*480 Auto Atpakaļgaitā, Autostāvvieta Monitors ar 2 video ieejas Bezmaksas piegāde

Funkcijas:

1. 5" digitālā krāsu TFT LCD displejs

2. Augstas izšķirtspējas attēls: 800W * RGB * 480H

3. Ar 2 video ieejas ports: balta video kabeli, kas savienojas ar automašīnu atpakaļskata kamera; dzeltenā vienu savieno DVD vai VCD

4. Autostāvvieta atpakaļskata prioritāte: monitors sāks automātiski un sinhroni displejs video no atpakaļskata kameru, kad jūs esat pamatnes automašīnas

5. Atbalsta auto DVD, VCD, videokameras un cita video tehnika

6. Spilgtumu, kontrastu, un krāsu, ir regulējams ar pogām aizmugurē, monitora

7. 2 veidi, kā to instalēt: līmlenti stāv vai piesūcekni montāža

8. Nav audio ieejas vai izejas

Specifikācija:

Postenis krāsa: Melna

Vienuma tips: Auto monitori

Ekrāna izmērs: 5 collas TFT 5:3 ekrāns

Parādīt detaļas: Krāsu TFT LCD displejs

Izšķirtspēja: 800W * RGB * 480H

Video sistēma: PAL/NTSC saderīgu

Barošanas bloks: DC 12V

Nominālā strāvas patēriņš: 3W (Max)

Darbības temperatūra: -20~+50 pēc Celsija grāds

Uzglabāšanas temperatūra: -30~+70 grādu pēc Celsija

Monitora izmērs: Par 12.5*8.5*1.8 cm/4.92*3.35*0.71 collas

Komplektā Ietilpst:

1* Auto Monitors

1* Pielīmējams Turētājs

1* Piesūcekni Turētājs

1* Strāvas Kabelis

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.Prasības: a,pārliecinieties, ka tas ir pavisam jauns nebojāts ar oriģinālā iepakojumā .b,Pircējs slogu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.C,Sazinieties pircējam pakalpojuma un parādīt mums foto produktus . 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv! 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu ,lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu reitingu par preci aprakstīt ,piegāde un serviss .Kad jūs mums rāda screeshot no 5 zvaigžņu vērtējumu no tiem ,jums tiks piedāvāta liela atlaide savu nākamo pasūtījumu !

2. Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem ,lūdzu, lūdzu, sazinieties pircējam pakalpojuma, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes .Mēs ar 100% garantiju, lai atrisinātu jūsu problēmu !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti