1000pcs/Iepak TE 7510 Izolētas Lietussargu Spaiļu Bloku, Double Vadu Terminālis Vara Izolētas Cemme termināļa Vadi 2x0.75mm2

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: v spaiļu bloks, cooper cemme, 2edgk, vadu savienotājs, piedurknes gals, gumijas caurule, spailes, 2 vara gredzenu, kia cemme termināli, savienotājs cemme, salaist vadu.

    €10.22 €13.62
  • Zīmola Nosaukums: XY KVALITĀTI
  • Modeļa Numurs: TE7510
  • Veids: Cemme Termināls

Produktu ieviešanu

Produkta Nosaukums: Izolēto Vadu Galu Gala

Preces Nr.: TE7510

Max spriegums:150°C UI=300V

Materiāls:Vara Sarkans

Izolācijas Materiāls: PVC.Neilona

Garums Tīra Vara: 10mm

Apšuvuma: Galvaniski cinkota skārda

Krāsa: Sarkana/Dzeltena/Zila/Melna/Zaļa/Balta/Pelēka/Brūns/Oranžs

Specifikācija

Produkta Parādīt

Atgriešanās un kompensāciju 1. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nosūtīt savu pasūtījumu atpakaļ, mēs jums pateiks, atgriešanas adresi, Pēc tam, kad mēs saņēmām iepakojums , mēs kompensācijas vai apmaiņu, lai jūs . 2. Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.Mēs varam atmaksāt naudu, bez piegādes izmaksas. 3. Visa nauda tiks atgriezta jūsu maksājumu konta , aptuveni 4~7 darba dienu laikā.Atbildība un pienākums 1. Mēs tikai kuģis ar apstiprinātu adresi un saņēmēja sniegto Atopija.lv.Pirms tu maksā, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un saņēmēja Atopija.lv . 2. Kuģniecības izmaksas nav iekļautas visus nodokļus un nodevas .Nekādas maksas un maksa ir pircēja pienākums.Pircējam vai saņēmējam ir jāsedz un maksāt visus nodokļus un nodevas, par zemes gabala, kad sūtījums ieradies galamērķa valstī .Atsauksmes Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti