Tiešās tirdzniecības Artmex V9 Digitālo Pastāvīgu Aplauzums mikro blading Uzacu zīmulis acu zīmulis Lūpām Permanente Microbladin tetovējums Mašīna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pastāvīgais grims mašīna artmex v, machin tetovējums, mikroblending, stendu pastāvīgu aplauzums mašīna, pastāvīgais grims tetovējums mašīna, artmex mašīna, v9, tetovējums ūdensizturīgs, xion tetovējums mašīnas, tetovējumu uzlīmes, blade runner blaster.

    €329.54
  • Regulējams garums:
  • Veids: Tetovējums Pistoli
  • Modeļa Numurs: artmex v9
  • Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Lielgabals Tips: elektriskā
  • Tips:
  • Krāsa:
  • Spriegums:
  • Frekvenču Diapazons:
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: GS
  • ON/OFF) režīmā:
  • Produkta Funkcija:
  • Zīmola Nosaukums: artmex
  • Svars:
  • Produkta Nosaukums:
  • Garantijas laiks:

Tiešās tirdzniecības Artmex V9 Digitālo Pastāvīgu Aplauzums mikro blading Uzacu zīmulis acu zīmulis Lūpām Permanente Microbladin tetovējums Mašīna

ArtMex V9 Digitālo Pastāvīgu aplauzums

Ar Artmex sistēma nodrošina daļēji pastāvīgu aplauzums ārsts ar state-of-the-art datorizētas tehnoloģijas.Tas ir vēlamais sistēma, permanentais make-up māksliniekiem, kā tas ir ideāls, tetovēšana uzacis, plakstiņi, lūpas, un, kas sedz līdz rētas un veco tetovējumiem.

Ar Artmex ir rotācijas motors ir gluda un klusa, bet jaudīga un veikls,soda pārstāvību superior vācu projektēšana.Tas ir vairāk jaudas nekā jebkura cita daudzfunkcionālo ierīces no tās veida.Adatu biežums var tikt koriģēts no 50 līdz 180 punkcijas sekundē.Plus tas jūtas ļoti gluda roku.Ar lielāku jaudu, ārsts spēj veikt visu veidu kosmētikas un medicīnas procedūrām, kas pieejamas.

Produkta Informācija:

Zīmols: ArtMex

Modelis: V9

Ātrums: 11 līmeņiem

Svars: 2100g

Izmērs: 290mm*273mm*105 mm

Adapteris tips:EU/US/UK/AU

Spriegums: 110V/220V

Funkcijas:

1. Ultra-kluss Dizains

Revolucionārs fiziskais dizains ērtāku darba vidi.

2. Regulējams ātrums un apjoms

Maksimālais 11 digitālo ātruma līmeņiem

Plaša mēroga adatas garums 0~0.25 mm

3. Jaunu puses-gabals dizains, kas aprīkots ar augsta ātruma motoru, klusu darba vidi un draudzīgu darbību: Šveices motors, Ātri krāsošana, Integrētu adatu, Izstrādāts luksusa utt.

4. Super saderība

Artmex V9 rīkoties saderīga ar veidu PMU un MTS kārtridži adatu

5. Pedālis tehnoloģijas

Ņemot vērā darba efektivitāti kosmetologs, Artmex V9 piebilst, humanizēts dizains, Pedel (mutes maiņa), kas var kontrolēt SĀKUMA/PAUZES laikā procesure.

Savienojiet kabeli ar USB portu datorā!

Pastāvīgu aplauzums pieteikumu:

- Lūpu tetovēšana(no līnijas un pilnīgu lūpu)

- Uzacu tetovēšana (Var padarīt ļoti plānas )

- Acu zīmulis tetovēšana

Mikro-needling Pieteikums :

- Ādas pievilkšanas, Celšanas, Atjaunošanos

- Izārstēt pinnes rēta & brūču dzīšanu

- Uzlabot grumbas un smalkās līnijas

Paketē Iekļauts:

1x Galveno Mašīnu

1x Rokturis

1x Kabelis rokturis

1x Adapteri

1x elektropārvades līnijas

1x Pedāli

6x kasetnes Adatu(3 gab. 1 adatas,3 gab 12. pins)

PAKALPOJUMU * Reāla Shot : Visi produkti ir 100% reālu šāvienu

* Piegādes Laiks : Lielāko daļu no vienumiem tiks nosūtīti 3-5 dienu laikā * Iepirkšanās Palīdzēt : Visi e-pasti gadījumā tiks atbildēts pēc iespējas ātrāk

* Express Iepakojums : Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargātu piegāde

* Visas mūsu mašīnas ir CE sertifikācijas, kas nodrošina kvalitāti un drošību.

* Mums ir profesionāli tehnoloģiju atbalsta komandai par jūsu savlaicīgu pakalpojumus.Lūdzu, sazinieties ar mums, kad mašīnā ir kāda problēma.Labākais pakalpojums tiks piedāvāts.

* JA neesat saņēmis savu preču normālas laiku, vai jūs domājat, ka tur ir kaut kas nepareizi ar pārvadājumu procesu, lūdzu, neuztraucieties un justies brīvi sazināties ar mums, mēs pārbaudīsim tā, lai jūs.

Piezīme : Dažas productes tiks nosūtīts Ķīna Post, kas nevar izsekot.Bet tas nāks, lai jūs pēc 40-60days, lūdzu, neuztraucieties.Ja jums nav saņemt 60 dienas, mēs nosūtīt preces uz jums vai kompensācija jums pilnu naudu!Paldies!

* Ja jums nav apmierināt ar precēm, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un nosūtīt ziņu, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Atopija.lv.

Strīdu vai negatīvas atsauksmes neatrisina neko, mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai atrisināt problēmas un dzīvot līdz jūsu apmierinātību.Mēs ļoti vēlamies, lai atbalstītu jūsu pasūtījumu un novērtēt savu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes .Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigžņu atgriezenisko saiti , jūsu atsauksmes būs mūs iedvesmo virzīties uz priekšu un sniegt jums labākus pakalpojumus!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti