12pcs Loka šaušana Priekšgala Whistling Bambusa Bultiņas Pabeigta Medību un Šaušanas Katapulta Savienojums Priekšgala longbow

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: loka šaušana linkboy, slingshot bow, vienkārši kaķene medības, mini kaķene medības, bultiņas bambusa, jauda katapulta, medības katapulta, zivju katapulta, bambusa loku, bambusa kaķene rotaļlietas katapulta.

    €37.39 €53.40
  • Modeļa Numurs: LBA016-1
  • Broadheads: 180 Graudu
  • Izmantošana: Medības
  • Zīmola Nosaukums: Linkboy Loka Šaušana
  • Veids: Bultiņas
  • Fletching:
  • krāsa: Sarkans/Balts
  • Garums: 32
  • Materiāls:
  • Vārpstas Materiāls: bambusa un koka

RM10330667657260801 12pcs Loka šaušana Priekšgala Whistling Bambusa Bultiņas Pabeigta Medību un Šaušanas Bezmaksas Piegāde Kaķene Savienojums Priekšgala

Apraksts:

vārpstas materiāls: bambuss

garums:32"

svars: 40g uz bultiņas

OD:7-9mm

spalvas:5"turcija spalvu

Mērķis:whistling arrowhead

Maksājums:

Mēs pieņemam maksājumus no Paypal/ T, ban k tran sfer, utt.ir atkarīgs no jūsu ērtībai.Ja jūs vēlaties maksāt citā veidā, Lūdzu, sazinieties ar sīkāku informāciju.Mēs darīsim visu iespējamo, lai sadarbotos ar savu darbu.

Piegāde:

Piegādes Laiks: parasti Mēs kuģis pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti ganāmpulka vienības.Mēs apsolām, lai kuģis visi pasūtījumi apņēmusies piegādes laiku.

Kompensāciju, un Nosūtīt:

Mēs nodrošinām garantiju par kvalitāti mūsu produktu , Mēs atsakāmies, lai atgrieztos bez paziņojuma.

Step1), Lūdzu, informējiet mūs, ja produkts nav strādā labi.

Step2) Lūdzu, sniedziet pēc iespējas detalizētāk par šo problēmu.

Step 3) Lūdzu atgriezt preces ar tā sākotnējo iepakojuma materiālu.

Tas ir ļoti svarīgi, ka sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību, pirmkārt, jebkurā gadījumā.Lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs, ja jums ir kādi jautājumi pēc pārdošanas.

Atsauksmes:

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs piekrītat šiem noteikumiem, pirms jūs veicat pasūtījumu.mēs gribētu, godīgs & sirsnīgu pircējiem, un tas ir ļoti apsveicami, ka jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, mēs darīsim paši arī.Ja jūs atbilstat kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Par Mums:

Ningbo LinkBoy Āra sporta Co., Sia i s, kas atrodas Ninbo Pilsētas,Ķīnā,kas dibināta 1995. gadā. Pie tā ir bigging tas galvenokārt ražoti metāla aparatūru.jo īpaši medību arrowhead kādu ārvalstu zīmoliem .Tagad tas ir profesionāli padarītu bultiņas un piederumi ,loku piederumi, medības, medību bultu punktu un broadheads un saistītie produkti.Mums ir stingra kvalitātes kontroles sistēma un komanda .mēs piedāvājam OEM service daudziem pazīstamiem zīmoliem pasaulē.Tajā pašā laikā, mēs esam developping mūsu pašu zīmolu "Linkboy Loka šaušana", aģenti pārdod mūsu produkti ir ļoti labi express par šo darījumu tirgus.Un mēs turpināsim developping jaunu un labāko produktu pircējiem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti