Multi-Touch Skatīties Joslu Komplektu Siksniņu Rokassprādze Par iPod Nano 6 6 6g Silikona Skatīties Joslas Rokas Siksniņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vairāku joslu tālruni, cayenn, noklikšķiniet uz riteņa ipod, 5 ipod touch, dia skatīties band, ipod nano 6 galvas stīpa, ipod nano 6, akumulators ipod nano, aproce draudzenei dzimšanas dienā, ja ipod nano.

    €6.93
  • Skavu Veids: Spainis
  • Materiāls: Alumīnija un stingrs plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Joslas Garums: 21cm
  • Band Materiālu Veids: Silikona
  • Modeļa Numurs: BTK-APPW
  • Zīmola Nosaukums: beterconn
  • Vienuma Tips: ipod nano
  • stāvoklis: Jauns ar birkām
  • krāsa: Melns, Sudraba, Sarkans

Skatīties Band/Rokas Siksna, lai iPod Nano 6th Funkcijas, Viegls un drošs ...vienkārši nospiediet, Slaidu, Noklikšķiniet!Ērti soft-touch silikona joslas.Izturīgs, ļoti viegla anodēta melna plastmasas klipsi.Plastmasas sprādzes un aparatūras ar ātrās atbrīvošanas, lai savstarpēji mainīt joslas.Viegla piekļuve visiem iPod taustiņi un savienotāji.Der plaukstas izmēriem no 6.5 collas, 8 collas.Produkta Informācija

ar to pašu mīksta silikona joslas, touch - piebilst līmeni, stilu un izturību aizstājot polikarbonāta klipus ar skaistu matēts anodēta plastmasas klipšiem.Specs & Materiāla Materiāls: plastmasa + augstas kvalitātes gumijas Silikona lenti Krāsa: Melna/Balta/Pelēka/Oranža/

Zila/Dzeltena/Zaļa/Sarkana/Rozā Izmērs: 245*38mm Svars: 50g

Pircējs Padomi

Atsauksmi 1.Cienījamais klients, ja viss ir labi, lūdzu, sniedziet mums atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs arī ceram, ka jūs varat dot mums padomu.Mēs pateicamies par jūsu sadarbību un paldies, ka devāt mums iespēju, lai kalpotu jums. 2. Ja jums nav saņēmušas savus objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu savu produktu saņemšanas laiku, lūdzu, nepieļaujiet strīdu uzreiz.

3. Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms par jūsu atsauksmēm, mums nav cerību kaut kāda kļūda ietekmēt mūsu uzņēmējdarbību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar to.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Uzņēmuma Info:

Ces Fenerli222021-01-13
"All is well in 10 days since the order was with me .. In the box at least sell in the store... Only stinks jostko but weathered I think and so 5 +"
Automaticeyesclosed2021-01-31
"Super the article, it just has a very strong smell of silicon and it doesn't get removed, but outside of it, it's super, just what I was looking for since they're very difficult my son is super happy!"
Mokelly12020-12-11
"beautifull product! very nice"
Mims24172020-08-31
"Muy rápido el envío y la entrage, es el segundo que compro y la calidad es muy buena"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti