Aizmugures Atpakaļ Rezerves Riepa Vāciņš Melns, Apdares Lentes, lai prado

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vēstule land cruiser, edit land cruiser, prado, go kart aizmugurējā piekare, vāks uz rezerves riteņa, auto rezerves, land cruiser pomo, vāks prado, rezerves riepa uzlīme, ziemeļvalstu apturēšana.

    €25.15
  • Izvietošana Transportlīdzeklī: Aizmugurējās
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: TOYOTA
  • Land Cruiser Prado Gadu: Divi tūkstoši deviņi
  • Toyota Modelis: land cruiser prado
  • Ražotāja Daļas Numurs: -

Produkta Apraksts

Fit fot Prado

Stāvoklis:100% Brand new in box

Piegāde

1.Pārliecinieties, vai gadu un modeļu postenis ir jūsu automašīnu.

2.Pārliecinieties, piegādes adrese,/nosaukums/P. K/tālrunis ir tiesības.

3.Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

4.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai iegādāties.

5.Mēs kuģis pasaulē plaši.lūdzu, vai jūsu piegādes adrese ir norādīta pareizi.tranzīta laiks ir ļoti atkarīgs, un ar nosacījumu, ka pārvadātājs un pasta pakalpojumiem, kā arī izslēgt, brīvdienās un svētku dienās.Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai slikto laika apstākļu un mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.

Atsauksmes

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem un saprotu bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas,..Mēs cenšamies atbildēt uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams, bet sakarā ar augsto e-pasta apjoms, tas var aizņemt laiku, lai mēs varētu atbildēt.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti