Suns Anti Riešana Ierīci, kas Apstrādā Rokas Suņu Atbaidīšanas un Mācību līdzekļi ar LED Zibspuldzi, Droši Mazs Vidējs Liels Suņi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: suņu auto produkti, pūķiem suņi, rd290, ierīču suns, saites mājdzīvnieki, anti miza, anti miza suns, oem ultraskaņas, 50000lm, gans.

    €12.94 €18.76
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: PU30
  • Vienuma Tips: Repelenti
  • Veids: Suņi

Suns Anti Riešana Ierīci, kas Apstrādā Rokas Suņu Atbaidīšanas un Mācību līdzekļi ar LED Zibspuldzi, Droši Mazs Vidējs Liels Suņi 【100% Drošības] aicina - Šis suns mizas aizbāzni, neizmanto šķidro degvielu vai kaitīgu aerosoli vai ķīmiskie, kas ir viens simts procentiem nekaitīgs, lai jūsu suņiem vai citiem mājdzīvniekiem un augiem, un, protams, droša par sevi un savu ģimeni, draugus, utt.

【Efektīva Diapazons] aicina Aprīkots ar jaunināšanas 3 kanālu cēls ultraskaņas sensori, kas ir 20~25KHZ strāvas frekvences, šis ultraskaņas suņu mizas preventīvo var efektīvi izspiež suņi ietvaros, 5M.

【Multi-function] aicina - Šo produktu ar 300 mAh akumulators un tas var būt uzlādējams.Tai ir trīs dažādas skaņas viļņu veidiem, kas var pārtraukt suņa imunitāti, lai noteiktu skaņas vilnis.

【Viegli pārvadāt] aicina - rokas anti-mizas repelents ir niecīga izmēra, un tas var būt jūsu kabatā, vai ņemt to uz savu roku (ar paceļamu string).

【100% Drošības] aicina

Šis suns mizas aizbāzni, neizmanto šķidro degvielu vai kaitīgu aerosoli vai ķīmiskie, kas ir viens simts procentiem nekaitīgs, lai jūsu suņiem vai citiem mājdzīvniekiem un augiem, un, protams, droša par sevi un savu ģimeni, draugus, utt.

【Efektīva Diapazons] Aicina

-Aprīkots ar jaunināšanas 3 kanālu cēls ultraskaņas sensori, kas ir 20~25KHZ strāvas frekvences, šis ultraskaņas suņu mizas preventīvo var efektīvi izspiež suņi ietvaros, 5M.

【Multi-function] aicina

Šis produkts ar 300 mAh akumulators un tas var būt uzlādējams.Tai ir trīs dažādas skaņas viļņu veidiem, kas var pārtraukt suņa imunitāti, lai noteiktu skaņas vilnis.

Raheemsuma2020-11-11
"Specially chose the most expensive, because cheap, like, did not work. Excellent repeller turned out, dogs run. I ordered a younger brother, because he is afraid of dogs. He's happy. Delivery a week before Bryansk! Tracking track."
Raghavprasad2020-11-26
"Good as described. Works properly. Recommend this item."
Vladus142020-12-29
"Fast. It works. Thank you seller."
Man X20002021-01-06
"Пришло быстро. Опробовал на своей собаке, с 5 метров собака убегает в конуру от ультразвука. так что система рабочая. Вторая кнопка с обычным сигналом на собаку не действует."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti