Dzīvoklis Kājām Ortopēdiskās Zolītes Arch Atbalsta Orthotics Ziemas Siltā Vilna Silda Apavu Ieliktņi Plantar Fasciitis Atbrīvot Kāju Sāpes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: insol, plakanā pēda, ortopēdisko apavu, dr scholl, tamborēšanas kurpju zoles, sieviešu zolīte sēdekļu, pro ortopēdisks, kājas atbalsts, augsta pēdas velves atbalsts, ziemā silda zolīte.

    €14.73
  • Kurpju Platums: Plats(C,D,W)
  • Modeļa Numurs: P001
  • Modelis Tips: Cietie
  • Zīmola Nosaukums: PCSSOLE
  • Iezīme: Arch Atbalsts
  • Zolīte Augstums: 1cm-3cm
  • Materiāls: EVA
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Vienuma Tips: Zolītes

Orthotic zolītes

ar PCSSOLE

Īpašības un specifikācijas: 1. Ideāli piemērots dažādām pēdu problēmām - fiksētas pēdas, augstas arkas, plantar fasciitis, pār-pronation, papēžu un bumba kāju sāpes, x kājas, ilgu laiku, ejot metatarsālos sāpes, noguruma pēdas. 2. Augstas kvalitātes vilnas filca materiālu - Saglabāt siltu apsildāmi padara sausu un komfortabli, weat-absorbējošo, mīksts un elpojošs.Novērš smakas.Augsta blīvuma EVA putām nodrošina labu amortizāciju un elastību, lai samazinātu triecienu un mazina nodilumu uz kājām. 3. Vides korķa augsts arch atbalstu - Izturīgs un piemērots, lai atvieglotu arch diskomfortu un pronation.Atbrīvojot fascijas celms, palīdzot atspēlēties, uzlabot asinsriti, un mazināt nogurumu, kad kustības. 4. Ergonomisks un zinātnisko projektu - Trīs-punktu mehānika.Atbalsta Metatarsālos/Arch/Papēža.Piemērots arch sāpes un slikta pastaigas stāju.U-papēža dizains kājas stabilitāti.Tur pēdas, vertikālais un saglabā līdzsvaru.Samazina berzi starp kājām un apaviem.Metatarsālos atbalstu, masāža noņem kāju spiedienu un nogurums. 5. Lietošana:Katru Dienu Būtu Jāņem Ārā No Jūsu Kurpes,tas jātur Sausa Un Tīra, Tā ir Labāk Divus pārus Aizstājēju Lietošanas. 6. Orthotic zolītes parasti ir biezi, mīksti kurpes ir lieliska izvēle, piemērots visvairāk kurpes, piemēram, darba apavi,darba zābaki,mīksti ikdienas apavi,pārgājienu apavi,gan vīriešiem, gan sievietēm.

Gilbertofrancisco462020-12-18
"Did not send opened the dispute. No money yet."
Kipriotov19792020-11-30
"The seller does not send the goods and does not respond to the messages. I ordered with coupons and with VC and just through the application. The store is dead. Time to beat the store."
Simonlloyd9362020-11-06
"Insoles super."
Aixentrik222020-12-20
"Insoles are good, with the size a little missed, and the quality is excellent"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti