Havit RGB Spēļu Austiņu Stāvēt Dual Austiņas Pakaramais ar Telefona Turētāju & 2 USB Lādētāju Desktop PC Spēļu Piederumi Austiņas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rgb panelis pc, turētājs tālruni, atbalsta pc spēļu, headphon stāvēt, headphon turētājs, led lentes, earphon, havit g1 pro, stick usb, spēļu austiņas austiņas.

    €25.36 €32.51
  • Modeļa Numurs: HV-TH650
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Austiņu Stāvēt

Produkta Informācija

【Dual Spēļu Austiņas Stāvēt] aicina Ideāls piederums, lai uzglabātu jūsu austiņas un glābšanas vietas uz galda.Double-end pakaramie ar neslīdoša gumijota pamatne nodrošina lielisku stabilitāti tilpumu divi vai vairāk austiņas. 【RGB Apgaismojums Bāzes] aicina Šo austiņu turētājs funkcijas 7 veidu apgaismojuma režīmos, specialy multi-krāsu plūst un vienu krāsu elpošanas režīms, creat fantastisks spēļu atmosfēru.Viena poga, lai viegli izvēloties gaismas režīmā un izslēgt. 【2 USB Porti] aicina USB portu tas ir ērti, lai pārsūtītu datu failus vai usb uzlāde, un atbalsta ierīces, kuras ir plug & play funkciju, piemēram, tastatūru un peli, nē vadītājs nepieciešama. 【Ne tikai Austiņu] aicina bāzes austiņas, statīvs ir paredzēts ar mini šķēle, telefona turēšanu, un blakus stāvēt ir ar āķi kabeļu organizēšana, novērst miklajās vadi un messing kabeļi. 【Univeral Saderība] aicina Attēloti 10.6 collas pastāvīgā augstums, piemērots visa izmēra austiņas no jebkādas markas.Nodrošina līdzsvarotu austiņu stāvēt uz vietas vai rādīt austiņas, kad to neizmanto.

Gobbledee2021-01-10
"USB 3.0 has turned into USB 2.0 as few backlight modes the stand is very reliable and stable two pairs of headphones in general don't fall, very fast delivery recommend seller"
Freemason902021-01-29
"Very nice product, and he held the blow during the trip."
Anzhelika1412021-01-27
"very fast delivery, the stand has some weight so it is very stable and the lights are very beautiful. very high quality item. I reccomend this seller!"
Borislav Latyshev2021-01-14
"Très beau disigne Acaht top niveau rapport qualité prix"
Theaventurero152021-01-22
"Fast shipping. Cool thing. Beautifully shines Thank you. This is top for your money"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti