3d Zīmēšanas Pildspalvas Rotaļlietas Kids Izglītojošās Rotaļlietas 3d Graffiti Pildspalvu Led Ekrānu Diy 3d Drukāšanas Pildspalvu Mācību Līdzeklis Bērniem, Krāsošanas Pildspalvas Dāvanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērniem masku apgleznošana, 3d pildspalva, kids pildspalvas plastmasas krāsas, 3d rokturis, portraitb bērniem, krāsošana, pērles glezna bērniem, 3d pildspalva pārdošana, 3 d pildspalvu, 3d pildspalva rp 100b, 3d pildspalva bezmaksas.

    €9.99 €20.81
  • Drukāšanas Temperatūra: 160 grādu-230 grādu
  • Zīmola Nosaukums: DOYOQI
  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Modeļa Numurs: C4568
  • Tēma: Fantasy & Sci-Fi
  • Brīdinājums: NAV
  • Nominālo Spriegumu: DC 5/0.25 V
  • Pielāgo patērējamā: TAA 1.75 /0.02 mm/ABS 1.75/0.02 mm
  • Darba Spriegums: 5V 2A
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta apraksts

Drukāšanas pildspalvu modernizētas versija v2s, 5V 2a, var būt aprīkoti ar power bank;

Lietošanas laikā, troksnis no motora ir mazāki un klusāki!

Drukas izejmateriāli: ABS / TAA 1,75 mm materiāls

Darba Spriegums: 5V 2A

4 krāsas: zila, rozā, violeta, maskēties;

Iepakojuma izmērs: 20.5 * 9.5 * 5cm

Iepakojuma saraksts:

viens drukāšanas pildspalvu, viena TAA 5m izmantojamā ar izlases krāsu un viens USB uzlādes kabelis ( lūdzu, izmantojiet 5V / 2A USB lādētāju, citādi tā var nedarboties pareizi. ) , manuāla, krāsu kaste.

Tehniskās Apkopes Rokasgrāmatā:

1. Nospiediet barības taustiņu, lai vītne šo pildspalvu, un nospiediet barības taustiņu vienu reizi, lai apturētu.Ja jūs nospiediet taustiņu atgriezt, lūdzu, pārliecinieties, ka izejmateriāli tiek pilnībā noņemts no pildspalvas.Izmantot šķēres samazināt palīgmateriālus vietu, ar vienādu diametru, kas pirms barošanas.Citādi, barošanai nav gluda, kas būs bloķēt galvas nopietni un padarīt pildspalvu nelietojams.

2. Ja sadaļā palīgmateriāli ir mazāks par garumu kūtī, tas ir labāk, lai izietu, lai izmestu grāmatzīmi.Jo, kad garums ir mazāks par garumu pildspalvu, palīgmateriāli tiek nosūtīti caur motoru.Kad pārsūtīšana ir mazāka nekā spēkā, palīgmateriāli nav viegli nākt ārā, kā rezultātā spraudni.

3. Pēc krāsošanas, lūdzu, noņemiet visus izejmateriālus, no pildspalvas pirms atvienojot strāvas padeves avotu.Atcerēties.Citādi, palīgmateriāli nevar izvilka pildspalvu, kad tas ir auksts.Tikai pen var noņemt remontam.

4. Neapkalpojam akli problēmu gadījumā.Konsultēties ar pārdevēju, jo, tiklīdz jums ir kādas problēmas, un mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti