Unisex Self-apkures Magnētisko Zeķes zolītes Sevi Silda Turmalīna Zeķes Magnētiskā Terapija Ziemā Silts Masāžas Zeķes Sievietēm un Vīriešiem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: usb zolītes cuttable, zeķes siltuma, apavu zolīte, liels, silts zolītes, ios apsildāmās zolītes, camo jaka sievietei, kabeļu apsildāmi zolīte, siltās zolītes vīriešiem, ziemā silda zolīte, plānas apsildāmās zolītes.

    €2.91 €5.69
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • funkcija 5: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: SUPERAPEAPE
  • Funkcija 1: Ziemas Siltas Zeķes
  • Funkcijas 4: Apkure Apsildāmās Zeķes
  • funkcija 3: Apsildāmi Zeķes
  • Materiāls: Poliuretāns
  • Funkcija 2: Automātiskā Sēdekļu Zeķes

Self-apkures Magnētisko Zeķes zolītes Sievietēm un Vīriešiem Automātiskā Sēdekļu Turmalīna Zeķes Magnētiskā Terapija Ziemā Silts Masāžas Zeķes, Apraksts Stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāls: Turmalīns, Poliesters, kokvilna Tips:Turmalīna zeķes Iedarbība:Anti-noguruma Masāžas Zeķes: Veselības Aprūpe Turmalīna Zeķes Masāžas Zeķes: Self-apkures Zeķes Funkcijas: 1.Izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas ar poliestera īpašības, mīksts un ērts, ir ilgtermiņa ieguldījumi. 2.Apakšā zeķes ir Turmalīna dizainu, kas var self-apkures silts un atpūsties jūsu kājām aukstā laikā. 3.zeķes mazināt kāju nogurumu, sāpes, regulē nervu sistēmu, self-apkure, novērstu mitruma un stop smaku noņemt tūsku kājām un pēdām, pīlings, ādas, rada statiskā pēdu masāža, regulē asins plūsmu. 4.Ideāls līdzeklis kājas ar varikozām vēnām, kā arī nieru mazspēja. 5.Laba terapija potītēm un pēdām, kad apsaldējumus. 6.Stimulē akupunktūras punktus.Ikdienas lietošanai jebkurā dienas laikā.Mazgā ar tekošu siltu ūdeni bez mazgāšanas līdzekļiem. 7.Liels āra aktivitātēm: slēpošana, snovošana, pārgājieni, hokejs un citi sporta veidi.Paketē Iekļauts: 1 pāris no sevis apkures Turmalīna zeķes Apraksts 1. Siltuma enerģija nevar tikt izlaists dēļ pārmērīgi lieto reizi vai nepiemērotas apkopes.Lūdzu, ievietojiet matu zeķes tieši saulē laiku, lai atgūtos. 2. Apkures zeķes nepieciešams mazgāt ar rokām un mazgā ātri.Tie nedrīkst būt iemērc ūdenī uz ilgu laiku (lai novērstu kaitējumu apkures plankumi).Tās var mazgāt ar sārmu ziepes. 3. Attēls ir parādīt karstajiem punktiem, lūdzu, valkāt to mainīt pēc tam, kad, saņemot preci, (ielieciet modelis iekšpusē)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti