ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Tualetes piederumu Soma Karājas Ceļojumu Tualetes piederumu Soma, Kosmētikas Make Up Organizators Portatīvo Āra Lietā Soma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīriešu karājas tualetes piederumu soma, hibrīda āra lietā, svītrains tualetes piederumu soma, stich tualetes piederumu soma, tv āra lietā, āra lietā pro, āra lietā armija, āra roll gadījumā, note7 āra lietā, karājas mini tualetes piederumu soma.

    €4.00 €7.27
  • Izmērs: 25cm * 15cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Ikdienas
  • Izmantošana: Uzglabāšanas Kosmētikas Gadījumu ,Ceļojumu, lai veiktu
  • Forma: Kaste
  • Dzimums: zēni, meitenes, sievietes, bērni,vīrieši,Sievietes
  • krāsa: zaļa/gaiši zila/pelēka/rozes/
  • Slēgšanas Tips: Rāvējslēdzēju kosmētikas soma
  • Preces nosaukums: Karājas kosmētikas soma
  • Galvenais Materiāls: Oxford
  • Iepakojums: ceļojumu Kosmētikas Gadījumos

Apraksts

Funkcijas:

Izgatavoti no augstas kvalitātes Oxford materiālu ar divvirzienu rāvējslēdzēju, ūdensnecaurlaidīgs audums aizsargā jūsu personisko mantu no mitruma iekļūšanas.

Saglabāt jūsu personīgās mantas organizēta un viegli organizēt, piemēram, kosmētika, kosmētikas sukas, šampūni, losjoni, kondicionieri, lūpu krāsas, lūpu spīdumus, ziepes, ādas kopšanas līdzekļi un citi vannas istabas piederumi.

Šī universālā ceļojumu uzglabāšanas maiss var izmantot ne tikai kā kosmētikas soma, bet arī kā dušas maisu, kosmētikas, tualetes piederumu un sadzīves uzglabāšanas soma vīriešiem un sievietēm.To var izmantot vannas istabā, ceļojumu vai, kur tas ir nepieciešams.

Pārdošanas punkti: 1. Augstas kvalitātes un izturīgi materiāli : Šo ceļojumu soma ir izgatavota no augstas kvalitātes Oxford audums, viegls un izturīgs, tā ir ideāla kombinācija, lai ceļotu. 2. Plats dizains : kompakts un ietilpīgs, šo ceļojumu soma, var sniegt pietiekami daudz vietas visām jūsu vajadzībām, galvenais soma var uzņemt lielākus priekšmetus, piemēram, šampūna pudeles vai skūšanas, un maza soma ar rāvējslēdzēju var saglabāt mazāku Tualetes piederumi un kosmētikas. 3. Izstrādātas ceļojumu un pārnesamību : Šīs ceļošanas gadījumā ir paredzēti ceļotājiem un ir aprīkota ar āķi, kas ir ideāli piemērots karājas somā, lai ātri piekļūtu vienumiem un vienkāršai uzglabāšanai ceļošanas gadījumā, kad tas nav nepieciešams . 4. Daudzfunkcionāls Tote Maisā : Vai jūs ceļojat biznesa vai personisku iemeslu dēļ, šo portatīvo tote soma būs noteikti atbilst jūsu vajadzībām.Tas ir paredzēta vīriešiem un sievietēm.Tas ir ļoti daudzpusīgs ceļojumu soma.To var izmantot kā parastu kosmētikas soma, grims vai skūšanās kastē.Tā ir droša vieta, kur glabāt medicīnas preces, ceļojot, un to var izmantot arī kā rokas.Uzskaites duffel soma. 5. Ūdensizturīgs : Šis īpašais materiāls ir ūdensizturīgs, tāpēc to var izmantot mitrā vidē, piemēram, vannas istabā vai dušas jomās, un ir viegli tīrāms un ļoti ērti izmantot.

Specifikācija:

Tips: Ceļojumu mazgāšanas maisiņā

Materiāls: Oxford audums

stils: Gadījuma

Krāsa: kā parādīts attēlā

Izmērs: aptuveni 26 * 15 * 16cm

Dzimums: Unisex

Komplektā ietilpst:

1 *Ceļojumu tualetes piederumu soma

(citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta.)

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, ir krāsu atšķirības, lūdzu, ņem reālu produktu, kā standarta.

Q&A:

-Jautājums:vai es Varu likt kameras un portatīvo lādētāju?

Atbilde:No couse,tas var likt,Lielas Ietilpības.

-Jautājums:vai tas Ir tualetes piederumu soma vairāk piemērota mājām vai ceļot?

Atbilde:Gan-Gan.Šī soma ir liela jauda, un var ierakstīt full-size šampūnos, ādas kopšanas līdzekļos un tamlīdzīgi.Ja jūs ceļojat, jūs varat pull rāvējslēdzēju un nes to prom, kas ir ļoti ērti.

-Jautājums:vai Ir ūdensnecaurlaidīga auduma?Elpojošs?

Atbilde:audums, kas ir ūdensizturīgs, atcerieties, lai pull rāvējslēdzēju uz augšu.

Gurilla Alexandre2020-09-12
"The bag is excellent, the thread does not stick out, strong, inside a convenient hook, to hang it open. Just super!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti