Bluetooth 5.0 Brīvroku Bezvadu Adapteri, Stereo Audio Uztvērēju B&O Bang & Olufsen Beoplay H6 Pa Ausu Austiņas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: beoplay e8., bang olufsen beoplay, bang olufsen, beoplay h8, bo h5, bang olufsen h9 specs, aptecētājs suzuki tl1000r, beoplay, dodge journey sēdeklis, bo.

    €12.13
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: SZXEST
  • Modeļa Numurs: Bluetooth Aux 3.5 mm Adapteris
  • Izmērs: 13.3*12.9 *73.8mm
  • Vienuma Tips: Adapteri
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: Jā

Bluetooth 5.0 Stereo 3.5 mm Audio Adapteri Brīvroku A2dp bluetooth Mūzikas Uztvērēju Produktu datu Lapas Bluetooth Versija Bluetooth v5.0 +EDR, II Šķiras A2DP Bluetooth Profilu HSP, HFP AVRCP Mūzikas Formātu AAC Kodeku MP3 SBC Bluetooth Frekvenču 2.402-2.480 GHz Neto Svars 6.2 g Bluetooth Diapazons 10 Metru (30 Pēdu) attālumā vienai Izstrādājuma Izmērs 13.3*12.9 *73.8 mm Audio pieslēgvieta 3,5 mm Sieviešu 3,5 mm M ale Pilnībā Uzlādes Laiks 1,5 Stundas Akumulatora Ietilpība Iebūvēts Li-Po 50mAh Akumulatoru Darba Stundas 5 Stundas Uzlādes Spriegums DC3.7-5V Materiāls ABS+PC Produkta Pārskats

Laba Saderība 1)Atbalstu, lai pārī ar visām ierīcēm, kas ļāva ar A2DP stereo Bluetooth spēlētājs jebkura Bluetooth versija, piemēram, iPhone, Android telefoniem, Ipad, MP3 Atskaņotāja. 2)Atbalstu, lai savienotu visas mājas vai automašīnas audio ierīcēm ar 3,5 mm Audio Adapteris vai Kabeli, lai varētu normāli austiņu vai skaļrunis ar Bluetooth funkcija uzreiz.

Izsmalcinātu produktu izskatu, Klasiskie Ložu dizains.Mini izmēra, Vairāk high-end.Brīvroku Funkciju Ar iebūvētu mikrofonu tālruņa brīvroku zvanu, šis portatīvais Bluetooth 5.0 Automašīnas Komplektu Mūzikas Uztvērējs ir veidots, lai nodrošinātu vienkāršu brīvroku risinājums, lai atbildētu un noraidīt zvanus, atrodoties ceļā, un atbalstu, lai atkārtotu pēdējo zvanu, palīdzēs jums baudīt drošu braucienu ar mūziku, spēlējot līdzās, ir ļoti piemēroti transportlīdzeklim uzstādīts sistēmas.Bluetooth 5.0 Tehnoloģiju, Izmantojot Bluetooth 5.0 versija, Super clear komunikācijas efektu, atklāta un skaidra balss čats.Super ilgi saņemšanas attālums, atvērta un brīva zona var sasniegt vairāk kā 10 metru attālumā.Iebūvēts akumulators Binyeae var atkārtoti uzlādējams, ilgs baterijas darba laiku, dīkstāves režīms enerģijas taupīšanai.Atbalsta lietot uzlādes laikā.Automātiska izslēgšanās, ja nav savienojuma uz 5 minūtēm.Vairākpunktu Savienojuma.Atbalsts, lai pāris ar 2 bluetooth mobilephones, Tagad jūs varat klausīties kristālu stereo mūziku vai GPS Navigāciju bez trūkst jebkādu ienākošajiem telefona zvaniem.Ar papildus stiprinājumu, lai atrisinātu jūsu apkakles vai pogcaurums, ļoti ērts lietošanai.

Iepakojuma Informācija: 1x Bluetooth V5.0 Stereo Audio Mūzikas Uztvērēju, 1x 3.5 mm male 3.5 mm male Aux Audio Adapteris 1x Micro USB Kabelis, 1x Lietotāja Rokasgrāmata angļu valodā 1x Klipu Darbību Soļus: 1 .Vispirms pagrieziet produktu, un pievienojiet produktu automašīnas AUX pieslēgvietu, kurai ir 3,5 mm audio adapteri, un ievadiet meklēšanas statusu.Mirgo zils indikators. (PS: mājās ir arī labi, vienkārši pievienojiet 3.5 mm audio adapteri skaļruņi). 2. Ieslēdziet Bluetooth tālruni, meklēšanas Binyeae un mačiem, un zilais indikators lēnām mirgo pēc panākumiem. 3. Ja ienākošo zvanu, nospiediet vidējo multi-function pogu, lai atbildētu uz ienākošo zvanu, un ilgtermi nospiediet ir noraidīts; Veiciet dubultklikšķi uz tuvo funkciju pogu, lai automātiski zvanīšana uz pēdējo ienākošo numuru. 4. Bezvadu spēlēt mūziku, īsi nospiediet daudzfunkciju taustiņu, lai norādītu, lai apturētu.Garantija Katram Binyeae Produkts ietver 12 mēnešu jāuztraucas-bezmaksas Garantija no dienas, kad sākotnējās iegādes.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā!Uzmanību 1), Pirms jūs iegādāties šo produktu, Bluetooth automašīnas komplektu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu transportlīdzeklis ir Aux-in Audio pieslēgvieta! 2 ) nav skaļuma regulēšana +/- vai Iepriekšējo/Nākamo Dziesmu izlaist, tāpēc jums ir, lai pielāgotu skaļumu vai dziesmu izlaist, nospiežot pogas uz jūsu austiņu vai pieskaroties jūsu tālruni.

Ilonka Evlopulos2020-08-21
"Well packaged, fast sent, and good quality, I will buy it again."
Reinierurdaneta152020-10-27
"All right, I get there fast I tried it and it looks great, the sound is good and connectivity too, the battery lasts about 7 hours in use, which is fine with me, I recommend."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti