4-in-1 AHD/TVI/CVI/CVBS 4 collu HD 2MP, 5x Optiskā Tālummaiņa, 2.8-12mm AHD ātrgaitas PTZ Dome Kameras CCTV Video Novērošanas Drošības

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kameras ptz, tptek ptz kameras, 1080p kamera ahd, ptz dome kameras korpuss, ptz, Dahua, ptz 5mp mic, tālummaiņas ptz kameru, auto izsekošana, ios novērošanas kamera, tālummaiņas cctv.

    €52.03
  • Tehnoloģija: Pan / Tilt / Zoom
  • Objektīvs (mm): 2.8-12mm
  • Veids: 4IN1(AHD/TVI/CVI/CVBS)
  • Īpašas Pazīmes: Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
  • Savienojumi: Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
  • Megapikseļi: 2MP
  • TF Kartes: NAV
  • Signāla Darbība: E-Pasts Foto
  • Sensors: CMOS
  • Sensors Zīmols: Sony
  • Stils: Dome Kamera
  • Sienas Stiprinājums: Sānu
  • Modeļa Numurs: BT-42F-MX
  • Strāvas Padeve: Normāls
  • Uzglabāšana: NAV
  • IS Attālums(m): 30m
  • Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas: Android
  • Zīmola Nosaukums: OUWDRES
  • Atbalstītās Operētājsistēmas: Windows 2003
  • Uzstādīšana: Sānu
  • Izmēri (L x W x D)(mm): 2
  • Video Kompresijas Formāts: H. 264
  • Augstas Izšķirtspējas: 2.0 Megapikseļi

Specifikācija: Kameras Galvenais Procesors HI3516CV300 Sensors 1/3" CMOS 2MP Sony323 Izeja 1920x1080 Pikseļu Objektīvs 4X Optisko Tālummaiņu ( 2,8 mm~ 12mm ) BLC Atbalsta AGC Auto/manual WB (baltās krāsas balanss Auto/manual/indoor/outdoor DNR 2DNR,3DNR WDR DWDR S/N Attiecība ir ≥50dB Dome Komunikāciju Protokolu TCP/IP,HTTP,NTP,IGMP,DHCP,UDP,SMTP,RTP,RTSP,ARP,DDNS,DNS,HTTPS,P2P Programmatūras Vadības IE, CMS, Vadības Platformu Mobilajām Skatu(nav obligāts) Atbalsta Windows, iPhone platformai viedtālrunis Video kompresijas H. 264/M-JPEG Rotācijas Klāstu Pan: 0°~360° , Slīpums: 0°~90° Rotācijas Ātrums, Pan: 0~45°/s , Tilt:0~30°/s Kopa Punkti 220pcs presets(aiztures laiks 01.-60. gados intervālu pieejami) A-B-scan Lietotāja programmabel(skenēšanas ātrums 1-64 līmeņa iestatījums ir pieejams), Aizsargs, Ekskursijas, 3 grupas( Maks.16 punktus, aiztures laiks var izvēlēties lietotājs) Darbības temperatūra -40℃~+60℃ Darbību izvēlne angļu Jauda DC 12V 3A Patēriņš ≤25W Zibens Aizsardzība, zibens 6000V Saistītās validācijas IP66,CE,FCC,RoHs IS parametriem, Auto Vadības IS LED PWM IS attālumsLīdz 50 metriem Led 2 GAB Masīvs 42Mil IS LED

2.8" Āra PTZ IP Kamera 2MP, HD 1080P Mini High Speed Dome Kameras 4X Optisko Tālummaiņu (IS) 30m Monitors CCTV Drošības Novērošanas Kamera

Galvenās Iezīmes:

1 . 4.5 Collu Mini Izmēra, ūdensizturīgu IP66

2. Full HD 1080P, 2.0 MP, Izšķirtspēja 1920x1080

3. f=5.1 ~51 mm(10 X Optisko Tālummaiņu)

4. Saderīgs with1080P AHD/CVI/TVI/CVB DVR

5. atbalsta 1080x 30 kadri / s

6. Intelligent IS apgaismojums & elektroenerģijas patēriņš ir mainīgs lielums, atkarībā tālummaiņas koeficients

Lūdzu sazināties šo saiti!

Kāpēc Izvēlēties HDCVI/AHD (Augstas Izšķirtspējas Kompozīta Video Interfeisu)?

1.HDCVI/AHD ir risinājums megapikseļu augstas izšķirtspējas programmas, kas raksturo ne-latentā tālsatiksmes pārraidi par zemākām izmaksām.Šī tehnoloģija piedāvā divus specifikācijas: 1080p (1920×1080) un 720p (1280×720).

2.HDCVI/AHD ir vairāk nekā koaksiālie-vadu analogās HD video pārraides standarts, kas ļauj tālsatiksmes HD pārraide par zemākām izmaksām, lai izpildītu prasības attiecībā komplekss un liels uzstādīšana.Nekādu jaunu vadu vai IP problēmu nepieciešams, HDCVI/AHD ir viena iespēja, kā uzlabot pašreizējo sistēmu no standarta izšķirtspējas augstas izšķirtspējas, piedāvājot ilgāk pārraide, izmantojot koaksiālos kabeļus un zemākas kopējās izmaksas.

3.Var pārraidīt datus, izmantojot 500m pa koaksiālo kabeli var sapratu, atkarībā no kabeļa izvēlēts.Kabeļu 75-3 un 75-5, ir ieteicams pārraidēm ietvaros 500m, kabeļu 75-5 un augstāk virs 500m.Savienotāji un metināšanas procesu ietekmēt arī pārraides attālums.

4.HDCVI /AHD kompozītu video, audio un kontroles signāliem kopā, un pēc tam nosūta tos pa vienu koaksiālo kabeli, vienkāršojot uzstādīšana.

1.Iterms var sūtīt visu pasauli

2:Visu vienumu svars ir zem 2KG

3:Virs 3KG izmantot fash piegāde

Klientiem, no šīm valstīm, lūdzu, sazinieties ar mums, mums ir lētāk shiping, kā jūsu,lai jūs varat saglabāt vairāk no mums!

Vācijā, Apvienotajā Karalistē, Francijā, Itālijā, Spānijā, Polijā, Bulgārijā, Igaunijā, Grieķijā, Ungārijā, Lietuvā, Latvijā, Rumānijā, Slovēnijā, Slovākijā, Horvātijā, Beļģija, Luksemburga, Dānija, Nīderlande, Austrija, Somija, Īrija, Portugāle, Zviedrija, Čehija, Ziemeļu Īrija,Čīle

1:AUGSTĀKĀ drošības interneta veikals piedāvā ātru un laipnu apkalpošanu.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums un mūsu atsauksmes reitings atspoguļo šo gandarījumu.

2:Ja jums ir kādi jautājumi, mūsu Klientu Servisa darbinieki sveic jūs, lūdzu, rakstiet vai zvaniet mums.

3:mēs atbildēsim uz visiem jautājumiem un atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams

1. Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Visi produkti ir 1 gadu garantija.

3. ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms nav pozitīvas atsauksmes vai strīdu.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Mums ir labākais wholesell aģents Dahua zīmolu Ķīnas tirgum,

pēc jūsu pabeigt pasūtījumu

lūdzu varat sazināties ar mums,un mums ir, un

un, lai mācīt jūs, kā remonts jūsu kameru savu valsti, lai izvairītos no nosūtītu atpakaļ uz Ķīnu!

ja jūsu pasūtījums no mums directlly,lūdzu, ņemiet sazinieties ar mums un

ar =

jūsu saņemsiet 2 gadu garantija, un wholelife uzlabot mīksto bezmaksas atbalstu!

1: Mēs automātiski paziņo uzvarētāju pa e-pastu uzreiz pēc izsoles beigām.

2:Ja jūs neesat saņēmis e-pastu, vai jums ir problēmas ar e-pastu mums, lūdzu, zvaniet mums, lai apstrādātu jūsu pasūtījumu.Lūdzu, pārbaudiet visus e-pasta filtri jūsu e-pasta programmatūru un/vai no sava e-pasta Pakalpojumu Sniedzēju par trūkstošu vai nepareizu e-pastu.

3:Ātrāk kuģniecības metodes, ja ir pieejama parādīsies kā iespēja, kases vai pa tālruni.

4:Ja jūsu pasūtījums ir piegādāts jums tiks paziņots pa e-pastu, ar sekošanas numuru.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti