Xiaomi Mi Sporta Smart Skatīties Joslā, 2 Mi Joslā, 3 Mi Grupa 4 Smart Aproce Bluetooth4.0 Sirds ritma Monitors Smart Joslā Android, iOS

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mi grupa 6 globālo versiju, smartwatch, oficiālais xiaomi, smart home, mi xiomi, amazfit skatīties, 3 xaomi, smart skatīties, attēls mi grupa, vīriešiem skatīties.

    €19.17 €73.71
  • Grupa Noņemams: Jā
  • Sertifikācija: CE
  • Funkcijas: Darbības Tracker
  • Touch Screen: Jā
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Band Materiāls: Gumijas
  • Modelis: xiaomi band 3
  • Gadījumā, Ja Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Zīmola Nosaukums: Xiaomi
  • Ekrāna Tips: OLED
  • Valodas: Ebreju
  • Ūdensizturīgs Pakāpe: Dzīve Ūdensizturīgs
  • Ekrāna Stils: Taisnstūra/Kvadrātveida forma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Sporta

Xiaomi Mi Sporta Smart Skatīties Joslā, 2 Mi Joslā, 3 Mi Grupa 4 Smart Aproce Bluetooth4.0 Sirds ritma Monitors Smart Joslā Android iOS Ierīces tips Smart aproce ekrānu Ekrāna izmērs 0.78 collas Ekrāna tips OLED displejs Ekrāna izšķirtspēja 128*80 pikseļi Ekrānā apraksts Viena ekrāna var parādīt 24 Ķīniešu rakstzīmes Funkciju parametru Sensors Trīs ass paātrinājuma sensors, PPG sirds ritma sensoru, Ūdensdroša un nepievelk putekļus Atbalsta ūdensizturīgs, ūdensizturīgs pakāpes 5ATM Bluetooth atbalsts, Bluetooth 4.2 BLE Funkcijas: Laiks, displejs zvanītāja ID/noraidīšanas, tērzēšanas ziņu displejs (WeChat, QQ, utt.), paceliet rokas, lai atdzīvoties uz ekrāna, atgādinājums par atbilstību, mazkustīgs atgādinājums, vibrējošais modinātājs, netraucēšanas režīmā, izpildiet radiniekiem un draugiem, automātiskā solis skaitīšanas, atbloķētu tālruni , Notikumu, atgādinājumu, miega uzraudzības, telefonā meklēt, sirdsdarbības monitoringa, laika prognozes, mērķa noteikšana, WeChat sarkanā aploksnē atgādinājums, kaloriju patēriņš, pārbaudiet, pace atgādinājums, izmantot nobraukumu, dial nomaiņa,pārlūkojiet paziņojumu, taimeris, uzstādīt reklāmas objektus, zemu akumulatora Atgādinājums, izvēle valkā stilu, peldēšana valkājamas, netraucēšanas režīmā, OTA jauninājums Akumulatora specifikācijas Jauda sniegumu Ieejas spriegums: DC 5.0 V, Ieejas strāva: 250mA Max Akumulatora tips: iebūvēta 110mAh litija jonu polimēru drošības akumulatora Gaidīšanas laiks 20 dienas Standarta izmēri Aproce materiāls plastmasa termoplastisks elastomērs Rokas sprādze: Alumīnija sakausējuma Produkta krāsa melna, sarkana, zila Produkta izmērs 17.9*46.9*12mm Aproce garums: 247mm Regulējama rokas siksna: 155-216mm Produkta svars (ieskaitot rokas siksniņa) 20g Citiem parametriem, kas Savietojamas sistēmas Android 4.4 un augstāk, iOS 9.0 un virs Citas funkcijas: Unlock funkcija, atbalsta modeļus, kas atbalsta MIUI sistēmu, kas balstīta uz Android 4.4 vai augstāka, vai ar Android 5.0 vai augstākās modeļiem, kas atbalsta Smart Lock funkcija, Iepakojums, Iepakošanas piederumi sarakstu aproce x1 siksniņa x1 Īpašu uzlādes kabelis x1 iesākumam x1 Trīs Garantijas Sertifikāts x1

15 Dienas Ilgu Gaidīšanas Laiks

125 m A h akumulatora kapacitāte piedāvā līdz 15 dienām gaidīšanas režīmā. 2 stundu uzlādes laiks 0.95 collu AMOLED krāsains ekrāns.

Izveidot Savienojumu Ar Jūsu Tālruni

C ontinu o mums sekot līdzi veselības datu, piemēram, sirds ritma un miega datus.Provid e dažādas īstenojot kursus,kas palīdzēs jums uzturēt barošanās visu laiku.

Call / push ziņojumu

ja ir ienākošo zvanu vai ziņu, jums tiks atgādināts, uzreiz , nekad nav garām jebkuru taustiņu informāciju.

Miega uzraudzība

Saglabāt precīzu uzskaiti miega datiem, katru nakti, zinātniski novērtētu miega kvalitāti un noskaidrotu cēloni trou ble guļ.

B lood pr essure/skābekļa mērīšana

B lood pr essure /skābeklis var izmērīt un parādīja uz ekrāna ar optisko sensoru rokassprādzi, pievērsiet uzmanību asins spiediena /skābekļa statusu jebkurā laikā.

Precīzi reģistrēt fitnesa izsekošanas vairākiem sporta veidiem

ar šo aproci varēs izsekot s ostas darbību .ar mērīšanas un reģistrēšanas soļi,kaloriju dedzināšana,utt, jūs varat pielāgot jūsu sporta aktivitātes un sasniegtu jūsu fitnesa mērķis ir vieglāk.

Sirdsdarbības ātruma rekordu-koncentrēties uz savu veselību

sirdsdarbības ierakstīšanas funkcija ļauj jums redzēt jūsu sirds likme mainās visu dienu, atklāt novirzes laikā,un eskorta jūsu veselībai

Mazkustīgs atgādinājums

cieši pievienot sēdošs atgādinājumu funkcija,ja jums strādāt ilgu laiku, tas būs atgādināt jums jāatpūšas.

Alipay bezsaistes maksājumu-ērts un efektīvs

saglabāt nepatikšanas, mainot laika,nav nepieciešams uzņemt tālruni, iebūvēta Alipay bezsaistes maksājumu func vai vienkārši pacelt savas rokas, lai pabeigtu skenēt kodu maksājumu.

5ATM Ūdensizturīgs

Ūdensizturīgs līdz pat 5ATM ,vai tas ir duša pēc european citizens climate cup ting ,vai normālu svīšanu, nav nepieciešams t o pacelšanās rokassprādzi,nav jāuztraucas par ūdens problēmu.

Dažādi labi izstrādāta pasūtījuma zvani

dažādi labi izstrādāta pasūtījuma ripas, kas padara to viegli, lai reaģētu uz katru ainu un viegli express noskaņojumam.

Viegli lasīt ekrāna informācija-plats skatīšanās leņķis krāsu lielā ekrāna

0.95 collu ekrāns sniedz vispusīgu un bagātu informāciju, d isplay, un efektivitāte ir acīmredzami uzlabo starp plaukstām.

Produkta bildi

Biežāk UZDOTIE jautājumi par Smart Skatīties un Aproce : 1. Q: es nevaru maksas mans skatīties / rokassprādzi, un tā nav vara, ko man darīt?A: Ja šī ir pirmā reize, kad jūs esat uzlādēt jūsu watch / rokassprādzi, lūdzu, izmantojiet adapteri, lai varu pēc tam nospiediet pogu, lai sāktu ar to, Ja jums nav izmantot pulkstenis / rokassprādze uz ilgu laiku bez uzlādes, tas, akumulators būtu pavērusi UVP funkciju.Šajā situācijā, jums ir nepieciešams, lai aktivizētu akumulatoru, pirms lietošanas. (Jūs varat doties uz tālruņa remonts veikalu, lai aktivizētu akumulatoru). 2. Q: Kāpēc nevar izveidot savienojumu ar Bluetooth?A: Ja tālrunis ir Bluetooth versija ir zemāka, nekā skatīties, s / aproce ir, viņi nevarēs savienot,

Sodomical2021-01-09
"It's fucking bullshit! They download in less than two hours! I texted him and he didn't want to know anything!"
Erbolat Pozitive2021-01-22
"ㅇ"
Pushkarik 20112021-01-09
"Too fast compared to other shipments. Super satisfied with the purchase and more who received this watch as a gift."
Zayka3632021-01-15
"Fast delivery to Colombia and excellent product"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti