Rāpuļu Siltuma Pad - Temperatūras Regulēšana Saskaņā Tvertnes Sildītāja par Bruņurupuču/Čūska/Lizard/Varde/Spider/Augu Lodziņā 110v/15w

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 500w akvārija sildītājs, aizgalds rāpuļu, siltuma mat augu, apkures spilventiņi, gultas, aquael filtrs, krēslu apsildes paklājs, ierīču varde, reptil, piederumi rāpuļi, siltuma pad.

    €6.97 €8.40
  • Modeļa Numurs: 001
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Spriegums: 110V
  • Jauda: 21w

Siltuma pad ir paredzēta terāriju sildītājs, piemēram, rāpuļiem, abiniekiem un augiem.Veikti ar augstas kvalitātes apkures stiepļu materiāls, mūsu siltuma paklājiņš ir vairāk stabilu veiktspēju un ilgāku kalpošanas laiku.Modernizētas dizains: Temperatūru var regulēt manuāli.Jums nav jāuztraucas par to, ka temperatūra ir pārāk augsta vai pārāk zema.Bonuss: dubultā sānu lentes, kas var nodrošināt labu saķeri ar kontaktu virsmu.Siltuma mat paliek tieši tur, kur jūs to vēlaties.Uzmanību: Pirms lietošanas 3M kategorijas uzlīme, jums ir savienot enerģijas ļaut virsmām apkures spilventiņu būs gluda, tāpēc, ka ielīmējiet labāk 3M uzlīmi.Motīvs: Spriegums:110V Jauda: 5/15/25/35W

1. Krievijas/ Ukrainas/ Baltkrievijas pircēji, Lūdzu, uzrakstiet savu Vārdu un uzvārdu , tad mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu.

2. Par Vairumtirdzniecības , mēs piedāvājam atlaides vai express shipping, Piemēram, DHL, EMS.

3. Par Nometiet Kuģniecības , mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums. ( Bez cenu tag, Ne uzņēmuma nosaukums )

4. Ja jums ir liela apjoma pasūtījumu, jūs varētu darīt piliens kuģniecības šeit.

GRĀMATZĪMI veikalā, pēc tam iegādāties vienumus, kurus vēlaties iegādāties, saņemsiet 2%-3% citas atlaides.Kā es varu izsekot manu sūtījumu ?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis ?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

1) Jūsu Pozitīvās atsauksmes ir atslēga uz mūsu uzņēmumu panākumiem.Mēs lūdzam jūs varētu veikt vienu sekundi, lai mūs atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5. Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu laiku, un patiesi ceru, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu.

Ja jūs neapmierina jūsu darījums:

2) Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, jo mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.Atvērt strīdu nav labākais veids, kā tikt galā ar problēmu.Komunikācija bieži vien ir galvenais, lai atrisinātu problēmas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti