1Set Aizmugurē, Stūres Servo Saver Pabeigt Rc 1/10 Mēroga Modeļiem RC Auto Traxxas Slash Hop-Up Daļas 4WD 4x4 Uzlabot Rezerves Daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rc 4x4 modeļiem, traxxas slash vxl 4x4 shell, traxxas slash bodi shell, Slash 2wd, traxxa, liela mēroga 110, traxxas slash 4x4 plaukts, 1 43 automašīnu rc modelis, 4x4, ķermeņa slash, rotaļlietas mērogs 110.

    €15.86
  • Materiāls: Metāla
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: stūres servo saver pabeigt
  • Instrumentu Piederumi: Asamblejas Kategorijas
  • Modeļa Numurs: SLA008
  • Upgrade Daļas/Piederumi: stūres servo saver pabeigt
  • Daudzums: 1Set
  • RC Daļas un Accs: Savienotāji/Elektroinstalācijas
  • produktu nosaukums: stūres servo saver pabeigt
  • Transportlīdzekļa Tips: Automobiļi
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Shell/Šasija/Ārējie/Vadītājs

Paketē iekļauts: 1Set Stūres Servo Saver Pabeigt

Klientu Apkalpošanas Dienests:

1. Par Maksājumu Pašlaik šādus maksājumu metodes tiek pieņemtas Atopija.lv Visa/MasterCard/Maestro, Pārskaitījumu, WebMoney, Yandex.Naudu, Western Union,QIWI, AUDU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Przelewy24, mobilais tālrunis, krievu (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2), American Express.Clik Šeit, Lai uzzinātu Vairāk https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. Par Kuģniecības Jūs varētu izvēlēties piegādes metodi jūs vēlaties, kad jūs pasūtīt . 3. Atstājot Atsauksmi, Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir jebkādas problēmas ar rīkojumu .Labākais pakalpojums tiks piedāvāts.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Par Produktu

Par Krāsu : Metāla izstrādājumi tika iekrāsots ar anodic oksidācijas ārstēšana .Dažreiz krāsa būs mazliet atšķirīgs, jo anodic oksidācijas ārstēšana .Ceru, ka jūs to zināt pirms pasūtījuma.

Par Scratch : Jo metāls ir ļoti viegli būt saskrāpēts.Metāla izstrādājumi var būt daži defektu uz virsmas, piemēram, nulles.Mēs ceram uz jūsu sapratni.

Par citu Partiju Process: varbūt katra partija process būs daži différents ar izskatu, tas neietekmēs produktiem, kas darbojas.Ceru, ka jūs to zināt pirms pasūtījuma.

Par Piegādes Adresi 1. lūdzu, apstipriniet pareizo adresi pirms pasūtījuma .Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi pēc pasūtījuma , lūdzu, atcelt un ir jaunu, lai ar pareizo adresi . 2. lūdzu, piedāvājam adrese angļu valodā.Analphabetic sistēma adresi netiks izsūtīti, kuģniecības uzņēmums .Un šo rīkojumu var atcelt .Atopija.lv Premium Piegāde Uz Krievijas Pircēju 1. Uztvērēja Vārds putra būt pasi nosaukumu. 2. Mēneša vērtība ir mazāka par 1000 euro, un svars nedrīkst būt mazāks par 31kg .Vai jums ir jāmaksā nodoklis . 3. Produkta daudzums vienā izmērs vai krāsa , nevajadzētu būt vairāk kā 5 gab .Vai jums ir jāmaksā nodoklis . 4. Pēc Nosūtīšanas Rīkojumu, pārvadātājs lūgs jums piedāvāt pases numurs , pases vārds, uzvārds un pases Izdošanas Datums .Un jums ir parakstīts muitošanas licences līgums internetā.

Sazinieties ar mums, lai atmaksā 15 dienu laikā, ja jūs nesaņemat pēc 60 nosūtīšanas dienas.Piedāvājam izsekošanas numuru, kuru ir sekošanas informāciju .Apvainoties, ja produkts ir bojāts transports.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti