8M Automašīnu Riteņu Diski Strīpām Lentes Apdare Aizsargs Auto Stils Liešanas Dekoru, Lentes Riepu Guard Līnijas Liešanas Krāsu Riteņa Diski

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: trolejbusa stūre, ztto bezkameru loka lentes, gadījuma stils, bērnu auto riepas, alumīnija loka, gumijas zīmogs, metāla riteņu apdares, aizsargs ripu, izmērs gredzenu regulētājs, auto svītru lentes.

    €4.67 €5.19
  • Objekta Garumu: 8M
  • Modeļa Gads: Vispārējais Mērķis
  • Postenis Svars: 250g
  • Materiāla Tips: TPU Gumijas
  • Modeļa Nosaukums: Vispārējais Mērķis
  • Postenis Augstums: mca
  • Objektu Platums: 1inch
  • Īpašas Pazīmes: Aizsardzības gredzenu anti-sadursmes riepu un riteņa rumbas
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: EPA
  • Vienuma Tips: Stils Fasonēti Izstrādājumi

Apraksts:

. Izstrādāta, lai aizsargātu jūsu automašīnas riteņu diski no gaismas hits un scuffs. .Tā ir mīksta un nebojā automašīnas virsmas. .Elastīga, padarot to viegli uzstādīt stūros un vietās, kur grūti piekļūt. .Var izmantot kā dekoru, lentes, padarot jūsu automašīnas vēsāks un unikāls. .Ar stingru želeju uz muguras, nebūs viegli nokrist.Specifikācijas: .Materiāls: Silikagels .Krāsa: sarkana, zila, melna, dzeltena, oranža, violeta, balta, pelēka, rozā, zaļa .Produkta izmērs: 8M, pietiekami 4 riteņu diski, Kā labot .Solis 1:noskaidrot, kur var instalēt , pārliecinieties, ka neviens vasku vai eļļu .2. solis:Izņemiet lenti gan atpakaļ joslā .3. solis:Instalējiet lentes fit vietā un piespiediet to, lai nodrošinātu, apdari ar fiksētu labi .Solis 4:Gatavs Paketē iekļauts: . 1 X Automašīnas Riteņu Diski Aizsargi

1 .Mēs nosūtīsim jūsu kravu laikā 1-3 DARBA DIENU laikā pēc pārbaudes uz maksājumu, un apstiprināšanas kārtību.Mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai kuģis tik ātri, kā mēs varam, ja jebkura kavēšanās, mēs jūs informēsim iepriekš.

2 .Ja iepakojums ir zaudēta, un jūs didn ' t get iepakojumā 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs nosūtīt jums jaunu vinila un jaunu izsekošanas skaits.

3. Mēs nosūtīsim jums izsekošanas numuru pēc tam, kad mēs nosūtīt paketi ,visi preci var izsekot online!

4. Parasti piegādes laiks tiks 14-30 dienas.

Brazīlija: Parasti piegāde dienas 14-70 dienas.Citā valstī par 14-30 dienas.Ir pierādīts, PVN nodokļu maksātāja numurs, vai, mums nav jāmaksā par jebkuru zaudējumu, par savu sūtījumu.

Krievija arī mazliet ilgāk , nepieciešams 14-40 dienām parasti.

Ja jums nav iegūt iepakojumā 60 dienām vai 30 dienām jūsu pakete nav izmaiņu sūtījumu, mēs palīdzēsim jums..

5. Ja jūs didn ' t get paketi, un jūs vēlaties mums paplašināt piegādes laiks ierobežots, jūs varat mūs atstāt komentāru pasūtījuma.

6. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Vyalkova Alena2021-01-06
"Poor you scolla easily"
Sharonmifsud2021-01-02
"produit correspondant à mes attentes"
Sofonydebuzanov2020-12-03
"Ok. Perfect."
Viktor Turbin782021-01-30
"The self sticky tape of glue on nothing!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti