15pcs Kobalta urbjiem ar Metālu, Kokapstrādes M35 HSS Tērauda Taisna Kāta 1.5-10mm Savīti Urbis elektroinstrumenti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kafijas dzirnaviņas tērauda, coffe dzirnaviņas rokasgrāmata, coff dzirnaviņas, kafijas dzirnaviņas ar roku kloķi, kafijas dzirnaviņas xeoleo, alumīnija kabatas caurumu šabloni komplekts, skrūve koka, kafijas dzirnaviņas dzirnakmeni, līdzeklis koka, slīpā skrūvi.

    €10.92 €15.60
  • Veids: Twist Urbis
  • Garums: Citi
  • Materiāls: Ātrgaitas Tērauda
  • Izmantošana: Koka Urbšanas
  • Zīmola Nosaukums: haanzhall
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 15pcs M35 HSS kobalta savīti urbis
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

Apraksts

Specifikācija: Jauns Tips: Urbi Materiāls: HSS 5% Kobalta M35 Krāsa: kā attēlā Izmērs: 1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 3.5 mm, 4mm, 4.5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm Daudzums: 15pcs uz set HSS-Co Urbju Komplekts Augstas Stiepes Tērauda, piemēram, Nerūsējošais Tērauds Leģēti ar 5% Kobalta, lai uzlabotu siltuma pretestību, kas uzstāsies un pārdzīvot normālu HSS din jo īpaši, ja jūsu darbs ir saistīts ar urbšanas grūts, metāliem Portatīvo un Stacionāro Izmantošanu (Drill Press) 135 Grādu Sadalīt Punkts Tip Pakete iekļauj: 15pcs x urbju Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 3. Parasti,15-60 dienas, lai sasniegtu galamērķi, dažādās valstīs ieradušies dažādos laikos! 4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un saņemt savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad mēs palīdzēsim jums izsekot.Atsauksmi 1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies! 2. Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 3. Liels lai atlaide: Ja jums ir nepieciešams, lai lielo pavēli, kas ir vairāk nekā max daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašu atlaidi, un mēs atbalstām vairumtirdzniecība.Sazinieties Ar Mums 1. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums! 2. Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj, lai aizkavētu reakciju, kas nav darba laiks.Mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu.Ir kādi jautājumi sazinieties ar mani.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti