Galda auduma Taisnstūra Pastorālo stilu, Tropu Augi Iespiesti Galdauts Mājas Aizsardzības un apdares Elegants Galda segumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galdauts tarot, vāks tabl, ceļu galdauts, galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, galda galdauts, auduma meksikas, pvc pvc coted, plānas galdauts izšūts.

    €5.55 €6.94
  • Zīmola Nosaukums: pilsētas suns
  • Forma: Kvadrātveida
  • Iezīme: Apdare
  • Modelis Tips: AUGU
  • Modeļa Numurs: galdauts
  • Izmantošana: Kāzas
  • Materiāls: 100% Lins
  • Izmērs: 40*40.60*60.90*90.100*140.140*140.1409160.140*180.140*200
  • Stils: Sarža
  • Technics: Austs
  • raksts: IESPIESTS

Aizzīme: Maza izmēra piemērots Placemat, mikroviļņu krāsns, ledusskapis, gultas, skapji, datoru, TV vāciņu ,atzveltne dvieli.Liela izmēra galdu, galds, dators, galds, konferenču galda, dīvāna audumu.Eiropas stila inovatīvu elegants krāsu dizainu, Spilgts drukāšanas ar izsmalcinātu apdares zaļām lapām Materiāls: Kokvilnas veļa Modelis: Modelis uz VIENU pusi Izmēri: 40*40cm, 60*60cm, 90*90cm, 100*140cm, 140*140cm,140*180cm,140*200cm, pateicoties gaismu un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, ļauj 1-5cm atšķirības, manuāla mērīšana.paldies par sapratni.Apraksts:

Paketē iekļauts: 1 GAB galdautu Par Kuģniecības 1.Pasūtījumi apstrādāti 1-5 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas un pārbaudes. 2.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir bez starptautiskā izsekošanas numuru, kuru nevar izsekot, kad zemes gabala atstāj Ķīnu. 3.Lai ātrāk un Drošāk piegādes, mēs iesakām jums izvēlēties piegāde pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket vai Atopija.lv Standarta Kuģniecības 4.Mēs organizēt piegāde pēc adreses, kas nodrošina pircējam, tādēļ, lūdzu, apstiprināt, un pārbaudiet adresi informāciju jūs aizpildīts uz Atopija.lv. 5.Ja jums nav saņemt savu posteni, 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim to jums.Atsauksmes Par 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.Lūdzu atstājiet Pozitīvas Atsauksmes un 5 Zvaigznes,ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem.Mēs novērtējam to, ja jūs varat ievietot attēlus vienību. 3.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visus jautājumus un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Par Atgriešanos&Kompensācijas 1.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci, kura ir bojāta vai nepareizi. 2.Lūdzu, ņemiet atgriezt preci neizmantotās stāvoklis un saglabāt oriģinālo iepakojumu, tostarp lodziņā un frāzes. 3.Lūdzu, nogādājiet bojāto vai nepareizu preci 7 (septiņu) dienu laikā pēc saņemšanas. 4.Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo mainās prātu un kuģniecības maksa ir neatgriežama.

Hjghj5yf2020-09-30
"Just like the picture. It is polyester cotton, with waterproof lining so as not to pass water. I have already bought many items in this store and always fabulous for their good products. Thanks to the seller for fast shipping to Spain."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti